Martin Smith & Kari Jobe – Holy

Az angol dicsőítő művész és dalszerző Martin Smith kiadta a Holy című dalának egyedi verzióját Kari Jobe-val. Az eredeti dal Smith legutóbbi, tavaly megjelent Dancing In The Fire című albumán szerepel. 

Közösen adtunk hálát az A38 Hajón a nyári Ez az a nap!-ért

Boldogok vagyunk, hogy október 16-án hívásunkra sokan feleltek és zsúfolásig megtelt az A38 Hajó koncertterme! Az estet azzal a szándékkal hirdettük meg, hogy együtt tekintsünk vissza és adjunk hálát a július 23-i Ez az a nap! megvalósulásáért és áldásaiért.

Martin Smith - Dancing in the Fire

Martin Smith: Dancing In The Fire

Megjelent Martin Smith legfrissebb szerzeményeiből álló ’Dancing In The Fire’ album, amely jól ötvözi a Delirious? korát idéző alternatív vonalat, a himnusszá váló dicsőítő dalokat, és a Martintól már megszokott lazaságot és modern stílusjegyeket.

Martin Smith: Fire In Your Eyes

Martin Smith: Fire In Your Eyes

Jövő évi albumának megjelenését beharangozva, Martin novemberben adta ki harmadik új dalát, a Fire In Your Eyes-t.

Csapatból szólóba

Az mindig egy érdekes döntés, amikor egy énekes kiválik egy együttesből, és önálló pályára lép.

Martin Smith, Ez az a nap! Roadshow Miskolc 2019

Újraélednek a Delirious? dalai

Az elismert dicsőítésvezető, dalszerző és producer, Martin Smith a közösségi média felületein elárulta, hogy ő és a gitáros Stu G újra felvették a Delirious? dalainak vadonatúj verzióit.

Bright City a Nettwood Farmon

Bright(on) City – A fény városa életre kel

Anglia egyik legnagyobb hatású közössége a brightoni St. Peters gyülekezet, melyet a londoni HTB (Alfa kurzus, Worship Central) alapított. Ennek tagja Martin Smith is. Bright City elnevezésű dicsőítő formációjuknak köszönhetően sok új dal kerül be a keresztény zenei élet körforgásába.

Martin Smith: A kezdetek

Ha volt valaki, akit Isten zenésznek teremtett, akkor ő az. A következő írásban kicsit visszatekintünk, hogy miként is indult Martin Smith, az egykori Delirious? zenekar frontemberének zenei pályája.

Június 1: Chris Tomlin a miskolci Ez az a nap!-on!