Az elmúlt egy év kihívások rengetegét hozta gyülekezeti zenészek és énekesek számára, melyre mindenki a maga módján és lehetőségei szerint próbált választ adni. Martin Smith ebben próbál támaszt nyújtani, azzal, hogy rendszeresen videós tartalmakat gyárt közösségek és egyének számára. A dicsőítő felvételekkel célja, hogy a nagymértékben online térbe szorult közösségi alkalmak számára adjon segítséget.

Martin Smith Gloworks online ivdeók
Martin otthonából jelentkezik dicsőítő dalokkal

„Nagyon sokan kerestetek meg azzal, hogy tudnék-e ebben a helyzetben is dicsőítést vezetni, akár online formában. Soha nem csináltam még ilyet, de éreztem, hogy ez most egy új útja a szolgálatnak és az éneklésnek, és mivel mindig a szívemen volt, hogy segítsek másoknak ezért belevágtam ebbe az új projektbe” – nyilatkozta Martin.

Martin Smith az otthonában veszi fel a régi és új dalokat, néha egyedül, néha kiegészülve más zenész barátaival (Graham Kendrick, Faye Simpson, Elle Limebear, Nicky Brown). A zenei részek mellett interjúk és beszélgetések is folyamatosan készülnek. A dalonként és teljes dicsőítő blokkonként is felkerülő videók a Gloworks.tv honlapon keresztül érhetők el.

Szeretettel ajánljuk a videókat gyülekezeteknek és egyéneknek egyaránt!

Martin Smith az Ez az a nap! Roadshow aradi állomásán