Hétfő este 22.15-től először az M2 Petőfi TV Akusztik műsorában a Hanna Projekt lesz hallható, ahol Oláh Gergőt is láthatjuk vendégszereplőként. Ezt követően 23.25-től Pintér Béla március 15-i Reménység Estés fellépése következik az A38 Hajóról. Tartsatok velünk a képernyők előtt, dicsőítsük együtt Istenünket és hívjuk a Szentlelket ezen a napon is!

Hannát már többször láthattuk Ez az a nap!-okon és Reménység Estéken is. A pünkösdhétfői előadása ez utóbbiakhoz hasonlóan akusztikusabb, klasszikusabb hangvételű lesz. A dalokban sok szerepet kap majd a klasszikus gitár, és kiemelt vendégként Oláh Gergő is színpadra lép.

“Zenekarommal együtt fő célunk az, hogy az élet valódi értelme, Isten és az Ő szeretetének mindent elsöprő ereje az emberek szívében teret kapjon. Hiszem, hogy a zenén keresztül mindez létrejöhet, így a koncerteken, dicsőítő alkalmakon ez a fő célunk.”

Hanna
Az utólag feltöltött teljes adás

Pintér Bélát senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen a hazai keresztény könnyűzene egyik legismertebb előadójának számít. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt dalol évtizedek óta. Különleges érzéke van arra, hogy ötvözze a könnyedséget és a komolyságot. Fülbemászó dallamait ismerjük országszerte, melyekhez elgondolkoztató szövegek társulnak. Hétfő este a március 15-i Reménység Estén felvett dicsőítést láthatjuk tőle a tévében.

„A dicséretem és imádatom fő mozgatórugója az a tudat, hogy Isten gyermeke vagyok. Nem győzök hálát adni azért, hogy megismerhettem és Jézusban fia lehetek. Erről a felszabadító csodáról írom a dalaimat.”

Pintér Béla

Találkozzunk tehát hétfő este a képernyők előtt az alábbi időpontokban:

  • Akusztik műsor: Hanna Projekt, Május 24. 22.15 m2/Petőfi Tv
  • Az A38 hajó színpadán: Pintér Béla, Május 24. 23.25 m2/Petőfi Tv
Pintér Béla a március 15-i Reménység Estén