Többen érdeklődtetek arról, hogy ha a 2020-ban elhalasztott rendezvényre már vettetek belépőjegyet, akkor az érvényes-e idén is? Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, hogy igen, minden jegy ugyanarra a helyre, ugyanazokkal a feltételekkel érvényes lesz július 23-án! Tehát ha már korábban megvetted a jegyedet, akkor nem szükséges újat vásárolni! Bátorítunk, hogy keresd elő a jegyedet, és várunk nyáron a Puskás Arénába!

Ha pedig még nincs belépőd, akkor az alábbi gombra kattintva tudsz jegyhez jutni. Egyéni jegyek 4000 Ft-ért, csoportos jegyek 5 főtől jelentős kedvezménnyel kaphatók.

Ingyenes közös utazás a stadionba

Bátorítunk minden vidéki és határon túli közösséget, ifjúsági csoportot, gyülekezetet, hogy fogjatok össze, szervezzetek csoportot és gyertek együtt július 23-án az Ez az a nap!-ra! Az országszerte induló buszos és vonatos utazást ingyen biztosítjuk 50 fő vagy afeletti csoportoknak. Keresünk helyi szervezőket a közös utazások összefogására! Ha csoportszervezést vállalnál vagy társulnál utasként egy meglévő csoporthoz kérjük, jelentkezz az alábbi űrlapon.

Segíts, hogy mindenkihez eljusson a hír!

Számítunk az aktív segítségedre! Kérünk, hirdesd környezetedben a július 23-i dicsőítést, hogy együtt valóban megtölthessük a stadiont! Szólj barátaidnak, ismerőseidnek, hirdesd gyülekezetedben, tegyél ki plakátokat, posztolj közösségi média oldalaidra, stb. Várjuk jelentkezésed az info@ezazanap.hu email címen, amennyiben szeretnéd, hogy küldjünk online és offline információs anyagokat a rendezvényről. Kérjük, jelöld be a Facebook-eseményt is, ahol folyamatosan megosztjuk a rendezvénnyel kapcsolatos friss információkat.

Imádkozzunk a békéért!

Ahogy Ukrajna és Oroszország közötti feszültség fokozódik, szívünkben hordozzuk a kárpátaljai magyarság és ukrán testvéreink sorsát Isten beavatkozását kérve értük. Hívunk téged is, hogy csatlakozz az imádkozók sokaságához, mert hiszünk az ima erejében, hogy Isten képes cselekedni amikor gyermekei egy szívvel és közösen kiáltanak hozzá.

Amikor 2019-ben Ungváron tartottunk Roadshow-t egységben kiáltottunk Istenhez felekezeti és nemzetiségi hovatartozástól függetlenül. Erre van szükség most is. Imádkozzunk, hogy az Oroszországgal fennálló konfliktus megoldódjon. Járjunk közbe a kárpátaljai magyar gyülekezetekért és az ukrajnai egyházakért. Könyörögjünk az egyházi vezetőkért, akik pásztorolják gyülekezeteiket. Imádkozzunk, hogy szavaik és tetteik Isten szeretetét és békéjét tükrözzék közösségeik számára. Járjunk közbe a kormányfőkért, vezetőkért, hogy bölcs döntéseket hozzanak. Kérjük együtt Istent, hogy erősítse meg a térség lakóit az Ő jelenlétével. Imádkozzunk a bátorság és bölcsesség megújult lelkületéért. Könyörögjünk, hogy ebben a helyzetben sokan keressék Krisztust és találják meg Őt.

Közös imádság az ungvári Ez az a nap! Roadshow-n