A bezártság alatt elkészült akusztikus verziójú dalokat Martin az Egyesült Királyságban, Stu G pedig az Egyesült Államokban rögzítette. Az ezekből összeálló gyűjtemény olyan klasszikus dalokat tartalmaz, mint az “Awaken the Dawn”, “Majesty”, “My Soul Sings”. Ezek a videók hamarosan megjelennek a GloWorksTV.com-on, melyről itt írtunk korábban.

Martin Smith, Ez az a nap! Roadshow Pécs 2019
Martin Smith az Ez az a nap! Roadshow-n

A Delirious? (eredeti nevén Cutting Edge Band) a 90-es évek elején alakult. Karrierjük nagy részében az alábbi felállásban működtek: Martin Smith énekelt és gitározott, Stu G (teljes nevén Stuart Garrard) gitározott és vokálozott, Jon Thatcher basszusgitározott, Tim Jupp billentyűn és zongorán játszott, Stew Smith pedig dobolt és az ütőhangszereket kezelte.

Ismertebb dalaik közé tartozik a “Rain Down”, “Majesty”, “Lord You Have My Heart”, “Thank You for Saving Me”, “Did You Feel the Mountains Tremble?”, “What a Friend I’ve Found” és az 1994-es “I Could Sing of Your Love Forever” című daluk, mely az egész világot meghódította és egy modern keresztény himnusszá vált.

A Delirious? Magyarországon is koncertezett, a zenekar feloszlása után pedig Martin Smith szólóban rendszeresen megfordult kisebb és nagyobb Ez az a nap!-os rendezvényeken is.

Martin Smith énekli a Delirious?-os időkben született Majesty című dalát