Pajor Tamás Best of turnéja egy lenyűgöző zenei utazás, amely során a közönség visszatekerheti az időt és átélheti az elmúlt évtizedek legszebb dalait. Tamás zenei tehetségét és sokoldalúságát már hosszú ideje ismerjük, és a most induló turné során ezek a képességek újra és újra megmutatkoznak. A koncerteken számtalan stílusban találkozhatunk zenéivel, legyen szó rockról, popról, vagy éppen rapről.

A Pajor Tamás Best of turné egy olyan, sokak által várt koncertsorozat, amelyen végre felcsendülnek az Amen korszak olyan emblematikus dalai, mint a Magyarország fölött az ég, a Vége van, a TV terror, a 7.B, vagy pl. a Szombat este. De hiányérzet maradna a tisztelt közönségben, ha repertoárból kimaradna a Titkos Messiás, a Mama ucsityelnyica, az Őrizd a lángost, vagy éppen a Szeretem Pestet. Az utánozhatatlan, bevésődő és nemzedékeket formáló dalszövegek, mondások, és poénok, a jól ismert zenei foglalatban, Szentkirályi György és Fejes Zoltán szerzőtársakkal együtt.

Vagyis a legnagyobb Pajor Tamás slágerek és élmény egy felejthetetlen estében, szerte az országban, együtt a legfontosabb üzenettel, amit mindenkinek hallani kell!

Az Amen korszak legemlékezetesebb slágerei…
…az utánozhatatlan szállóigék…
…és a legjobb Pajor Tamás dalok az elmúlt 35 évből
Nincs más választásod:
Szabad vagy…
…hogy ott legyél!