Martin Smith élete és karrierje mindig is nyitott könyv volt. A húszéves korában életveszélyes közúti balesettől kezdve a Delirious? frontembereként elért szupersztárságig a hatgyermekes apa mindig őszintén beszélt az élményeiről. Az útja figyelemre méltó volt, és zenéje nemcsak zenészi és dalszerzői képességeit tükrözi, hanem rendíthetetlen hitét és meggyőződését is, hogy együtt meg tudjuk változtatni a világot.

Rövid szünet után Martin idén megjelentette a Dancing in the Fire-t – az első dalt közelgő új stúdióalbumáról. A kiadvány elnyerte a BBC Radio Two támogatását, és rengeteg médiamegjelenést generált. A második dal, a Trouble, Martin és a The Kingdom Choir közös munkája volt, amely Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén való fellépéséről vált ismertté.

Jövő évi albumának megjelenését beharangozva, Martin novemberben adta ki harmadik új dalát, a Fire In Your Eyes-t. A szerzemény tele van energiával, és jól példázza Smith jellegzetes stílusát és képességét arra, hogy zenei hatásait zökkenőmentesen ötvözze a kortárs dicsőítő és imádó hangzással.

Martin így nyilatkozott az új dalról:

“Ez a dal folytatja a tüzes témát. Ezúttal azonban nem “benne” vagyunk a tűzben, hanem “látjuk” a tüzet Isten szemében. Mindig a tűz az, ami átvezet minket az éj leple alatt, és hálás vagyok, hogy a COVID elmúlt időszakában mindannyian gondoskodást kaptunk és átvitt minket a rendkívüli bizonytalanságon. Kérlek, tegyetek meg nekem egy szívességet. Keressetek valahol egy helyet, ahol ezt TÉNYLEG hangosra tudjátok tekerni, és ugráljatok, táncoljatok, sikítsatok és engedjétek el a félelmet, ami megragadott minket. Ez a tánc lesz a mi történetünk.”

Martin Smith: Fire In Your Eyes