Passion: Burn Bright

A Passion kiadott egy öt dalból álló projektet, a Burn Bright-ot. Ez a projekt a Passion 2022 alatt jelent meg, amely az év első két napján zajlott és 50 amerikai állam mellett 41 ország képviseltetette magát. A konferencia a tavalyi virtuális rendezvény után visszatért a személyes találkozóra, és a két évvel ezelőttihez hasonlóan az atlantai Mercedes-Benz Stadionban került megrendezésre, ahol az Ez az a nap! csapata is vendégeskedett.

A Passiont Louie és Shelley Giglio által 1995-ben alapított mozgalom, amely az Ézsaiás 26:8 igazságában gyökerezik “Ítéleted idején is benned reménykedtünk, URam, neved dicséretére vágyott a lelkünk.”. A Passion célja, hogy hirdesse Isten örömüzenetét azáltal, hogy egyesíti a diákokat a dicsőítésben és az imádságban az évente megrendezendő konferenciájukon. A Passion zenei csapatának jelenleg Kristian Stanfill, Brett Younker és Melodie Malone a dicsőítésvezetője, de az évek során megfordult náluk Chris Tomlin, Matt Redman, Crowder, Christy Nockels és még sokan mások is.

Az új kislemezen Patrick Mayberry, Jess Cates, Chidima Ubah, Jon Duke, Mia Fields, Jacob Sooter, Kristian Stanfill, Tasha Cobbs Leonard, Anna Golden, Melodie Malone, Jessie Early, Brett Younker és Ricky Jackson által közösen írt dalok szerepelnek.