A Revival Nights egy miniturné volt, csak néhány kiválasztott dátummal, ezért nem sokan lehettek ott élőben. Ezért döntött úgy Kim, hogy kiadja az itt elhangzott dalokat, hogy mindannyian megtapasztalhassuk Jézus erejét ezeken az énekeken keresztül.

Kim Walker-Smith: Revival Nights
Kim Walker-Smith: Revival Nights

Bár a Revival Nights-ot kislemezként reklámozzák, a nyolc dal egy óra kilenc perces, ezért a lemez inkább egy teljes hosszúságú albumnak felel meg. A felvételen Kim Walker-Smith saját dalai mellett Tasha Cobbs Leonard, a Maverick City Music, az UPPERROOM, Josh Baldwin és Cody Carnes feldolgozásai is felcsengenek.

A “Rest On Us” című dal a mennyei imádatba enged bepillantást. Walker-Smith a Szentlelket hívja, hogy nyugodjon meg rajtunk, és olyan komolyan és szenvedélyesen énekel, hogy nem lehet nem imádkozni vele együtt. A Szentlélek témája Tasha Cobbs Leonard “Your Spirit” című dalával folytatódik, ahol a Zakariás 4:6 van megzenésítve.

A kortárs dicsőítő zene repertoárjának bemutatása mellett Walker-Smith néhány régebbi felvételét is feleleveníti. Például újjáéled az “I Have Found”, amelyet először a 2008-as Here is My Heart című albumára vett fel. Ezúttal sokkal magabiztosabban szólal meg és a hangja is nagyobb súlyt képvisel, mint az eredeti felvételen. A tavaly született “Protector” egy bővebb feldolgozást kap, melyben az énekesnő buzdítását is hallhatjuk.

Az “I Say Yes” az egyetlen új dal a lemezen. Az erőteljesen kivitelezett, a Jézus iránti elkötelezettség dinamikus refrénjével büszkélkedő dal minden jelét magán viseli annak, amiért szeretjük Kim Walker-Smith zenéjét.

Forrás: Jubileecast