Michael W. Smith

Elit klub

Vannak dicsőítő dalok, amelyeket mindenhol énekelnek. Mi lehet a különleges bennük?

Chris Tomlin, a legtöbbet énekelt előadó

Chris Tomlin szüntelenül jelen van dalaival az életünkben. Dicsőítő koncertjei tömegeket mozgatnak meg évről évre, magával ragadva a hívők szívét generációkon átívelve. Munkásságát már Grammy-díjjal is jutalmazták, emellett magáénak tudhat rengeteg Dove-díjat és számos más elismerést is. A Time magazin a legtöbbet énekelt előadóként jellemezte.

Chris Tomlin az Ez az a nap!-on, Miskolcon!

Nagy örömmel jelentjük be a miskolci Ez az a nap! első fellépőjét, aki nem más, mint a kortárs keresztény könnyűzene egyik legismertebb képviselője, Chris Tomlin!

7 kortárs keresztény dal a háláról

Minden pillanat Isten ajándéka, ezért folyamatosan az Ő irántunk való szeretetének csodáját kell ünnepelnünk. Íme néhány nagyszerű keresztény ének a hálaadásról és a köszönetnyilvánításról, amelyek segítenek emlékezni arra, ami igazán számít.

Generációk

A modern dicsőítés elmúlt 60 éve több művészi generációt is maga mögött tudhat már. Az nem minősít senkit, hogy mekkora ismertséget ér el. Ott kell helytállni, ahol éppen vagyunk. A cél nem a népszerűség, hanem Jézus népszerűsítése. Ez belső szándék dolga, hogy kinek szeretnénk elismerést szerezni.

Híres énekek

Híres énekek

Az talány, hogy egy ének mitől lesz sláger, és egy másik miért nem. Ez így van a világi zenében és a modern gospel világában is.

Chris Tomlin

Villáminterjú Chris Tomlinnel

Chris Tomlin szüntelenül jelen van dalaival az életünkben. Koncertjei tömegeket mozgatnak meg évről évre, és könnyedén magával ragadja az emberek szívét generációkon átívelve. Munkásságát már Grammy-díjjal is jutalmazták, emellett magáének tudhat rengeteg Dove-díjat és számos más elismerést is. A Time magazin világszerte a legtöbbet énekelt előadóként jellemezte.

Chris Tomlin - Holy Roar

Chris Tomlin: Holy Roar

Az elmúlt évtizedek egyik legjelentősebb dicsőítésvezetőjének immár tizedik albuma jelent meg „Holy Roar” címmel. A lemezzel egy időben látott napvilágot egy hasonló megnevezésű könyv...

Június 1: Chris Tomlin a miskolci Ez az a nap!-on!