A veterán dicsőítésvezető és dalszerző Chris Tomlin összeállt a Bethel Music-os Brandon Lake-kel a vadonatúj “I See You” című dalban. A Tomlin, Bryan Fowler és Jonas Myrin által írt szerzemény arról szól, hogy nehéz körülményeink közepette is megláthatjuk Istent.

“A Brandon Lake-kel közös vadonatúj dalom, a “I See You” már elérhető” – jelentette be Chris Tomlin. “Annyira izgatott vagyok, hogy hallhatjátok! A dal üzenete arról szól, hogy az élet különböző időszakaiban, így a hullámvölgyekben is lássuk Istent. Annyira hálás vagyok barátomnak, Brandonnak, hogy részt vett benne, és az összes hihetetlenül tehetséges embernek, akik életre keltették ezt a dalt!”.

Chris Tomlin & Brandon Lake: I See You

I see You in the morning light
I feel You in the fire by night
I hear You say, “Child, I am with you.
Everything will be alright.”
I see You in the tears that run
I feel You when the healing comes
I hear You say, “Beloved one, I am with you.”
Every moment of my life
I see You
I see You
I see You
God, I see You


Becslések szerint világszerte 20-30 millió ember énekli hetente Chris Tomlin valamelyik dalát istentiszteleteken és dicsőítő alkalmakon, szinte minden nyelven. A Time magazin a “világ leggyakrabban énekelt előadójaként” jellemezte őt, mivel zenéje hívők egész generációját inspirálta. Az évek során több mint kilencmillió albumot adott el, Grammy-díjat, három Billboard Music Awards-ot, 21 Dove Awards-ot kapott, és kétszeres BMI Év Dalszerzője díjazott lett.

Forrás: Jubileecast