Pat Barrett - Act Justly, Love Mercy, Walk Humbly
Pat Barrett – Act Justly, Love Mercy, Walk Humbly

Vendégelőadóként szerepel az albumon Chris Tomlin valamint a We the Kingdom csapata, akikkel a húsvéti és a karácsonyi online koncerten is együtt lépett fel. A társszerzők között pedig ott van: Matt Redman, Jason Ingram és Cody Carnes (Kari Jobe férje) is.

Az egyik dal, a “As For Me” a jól ismert igét önti dalba: “Én azonban és az én házam az Úrnak szolgálunk” (Józsué 24,15).  Pat így mutatja be ezt az énekét: “Ez a dal a projekt vége felé került fel az albumra, és fontosnak érzem, hogy rajta van. Ez az ige, melyet Józsué mondott, egyike a legismertebbeknek, amolyan hűtőszekrényre kitehető. Sokak otthonában kinn van, és néha már “túl ismerős” lehet. Olyan gyakran látjuk és halljuk, hogy megkophat az egyszerűsége és a mélysége. Nekem azt a kérdést veti fel, hogy mihez kezdek azokkal a jelenségekkel, melyek a körülöttem lévő világban vannak, és nem tudok változtatni rajtuk. Számtalan elképzelés és ötlet bombáz bennünket, hogy miként alakítsuk az életünket. Eme ige szerint mindenki hoz döntéseket, és én is meghozom a magam döntéseit “.

Pat Barrett (feat. Chris Tomlin) – As for Me

Chris Tomlin így fogalmazott: “Pat nemcsak az egyik legjobb barátom, de nagyon kedvelem, mint előadót és dicsőítésvezetőt is. Hallatlanul tehetséges, és fontos dolgokat fogalmaz meg a mai hívőknek. Nagy várakozással tekintek ennek az albumnak a megjelenése elé, hogy milyen fogadtatása lesz, amikor meghallgatják majd ezeket a dalokat, és azokat az üzeneteket, melyeket közvetítenek.”

Pat pár éve megfogadta, hogy csak olyan énekeket ír, melyek arról szólnak, hogy mi segítette, mi vitte őt előbbre, és ez az album ilyen. Két év alatt születtek ezek a dalok, és életének különböző területeit mutatják be, ahol megértett valami számára fontosat, inspirálót. A dalok a szívéből a mi szívünkhöz szólnak.

Forrás: CCM Magazine