Jota mögött az elődöntőben egy nyolc fős kórus állt, közülük többen ismerősek lehettek azok számára, akik rendszeresen járnak Ez az a nap!-okra. Az előadás színvonalát növelte Binder Norbert, aki zongorával kísérte az énekeseket. Ez a tíz ember egy szívvel-lélekkel, közösen énekelt Istenről, akkora örömmel, ami mindenkit magával ragadott.

Íme az Áldom című dal szombaton elhangzott akusztikus változata:

Andelic Jonathan – Áldom akusztikus verzió (A DAL 2021 elődöntő)

A zsűri részéről Ferenczi György örömét fejezte ki, hogy végre megjelenik a magyar zenei életben ez a fajta gospel, mert ebből sokan tudnak építkezni és tanulni. Hangsúlyozta, hogy általában a vokál Magyarországon a háttérben van, azonban a gospelben egyenértékű a főénekkel. “Egy csomó kiváló énekes örömmel, felszabadultan, együtt énekel. Ahogy te dicséred az Urat, én úgy dicsérem a bandát, gratulálok!” – fejezte be értékelését Ferenczi György.

Együtt, egységben, közösségben – ez a három szó jutott eszébe Mező Misinek a látottak után. A hitét rendszeresen megvalló zsűritag elmondta, hogy szeretné ha holnaptól minden gyülekezetben Jota és barátai dicsőítenék az Urat. Kiemelte a zongorista, Binder Norbert szerepét, aki zongorajátékával magas színvonalan adta a zenei alapot az énekesek számára.

Andelic Jonathan Jota A DAL 2021 elődöntő csapat
Jota és az elődöntős csapat

Jota a műsor után a televíziónak adott interjújában elmondta, hogy a továbbjuttatás nem csak az ő érdeme, mert a produkció egy közös munka volt a csapattal, kiegészülve a fantasztikus közönséggel, akik ismét kifejezték, hogy ez a dal és ez az üzenet sokunk számára nagyon fontos. Közösségi média oldalain pedig ezekkel a mondatokkal fejezte ki örömét:

DÖNTŐSÖK VAGYUNK! ? Hatalmas hála van bennem, Isten és persze TI voltatok azok, akik lehetővé tettétek ezt! Megyünk tovább a döntőbe, éneklünk tovább Istenről! Köszönöm Drága Emberek! ? És köszönöm a szuper csapatnak is, akik mellettem voltak végig! Addig is ÁLDJUK! ❤️❤️❤️

A DAL 2021 döntője következő szombaton, március 13-án, 19:30-tól lesz látható a Duna TV-n. Szurkoljunk újra Jotának, és addig se feledjétek, hogy a párhuzamosan zajló “A DAL 2021 Akusztik” szavazás továbbra is tart. Andelic Jonathan és csapatának produkciójára minden 24 órában le lehet adni egy szavazatot erre a linkre kattintva.

Neked hogy tetszett a produkció? Írd meg kommentben!