A WHAT ARE WE WAITING FOR?, a FOR KING + COUNTRY negyedik stúdióprojektje, amely a testvérpár, Joel és Luke Smallbone tehetségét mutatja be. A platinalemezes együttes élénk popzenéje által megfestett hangzásvilágban közreműködik Dante Bowe, Kirk Franklin és Tori Kelly, és tartalmazza a “RELATE” című, határokat áttörő dalt, a félelmetes “For God Is With Us”-t és a “TOGETHER” című slágert.

for king & Country: What Are We Waiting For?

“Az elmúlt két év nagyon különleges volt mindannyiunk számára” – mondta Luke. “Furcsa időszak volt. A küzdelmek során az ember végül érdekes kérdéseket tesz fel magának, mint például: ‘Mit kezdek az életemmel?’, ‘Miről akarok ismert lenni?’, ‘Miért élek?’. Azt hiszem, a “What Are We Waiting For?” kifejezés magában foglalja az album mögött rejlő jelentést.”

Joel Smallbone hozzátette: “Az elmúlt néhány év a csodálkozástól az aggódásig vezetett. Ez az album egy módja volt annak, hogy megnézzük és megírjuk – családi szempontból, spirituális szempontból és globális szempontból – azt a szenvedést, amin mindannyian keresztülmentünk. Reméljük, hogy ez a cím mindannyiunknak valami kicsit mást jelent. Ez az album egy lehetőség számunkra, hogy együtt induljunk el újra egy olyan irányba, ami szerintünk egy nagyon fényes jövő.”