Az észak-írországi dicsőítő zenekar, a Rend Collective augusztusban kiadta legújabb, Whosoever című albumát. A korong 10 számot tartalmaz, köztük olyan korábban már megjelent dalokkat, mint a Plans és a Let It Roll.

A Plans célja, hogy emlékeztesse a hallgatóikat arra, hogy még a legnehezebb időkben is – legyen az világjárvány, egy veszteség, egy egészségügyi küzdelem, vagy amikor nem látod a választ az imáidra – Istennek tervei vannak veled.

“Ez a lemez Isten széles, nagylelkű öleléséről szól” – osztja meg a Rend Collective. “Elég széles a hazabotorkáló tékozló fiúknak, elég széles a cinikus idősebb testvéreknek: elég széles ahhoz, hogy körbefogjon bármilyen címkét, amit magunkra vagy másokra aggatunk. A János 3:16 merész állítása az, hogy Isten úgy szerette a világot, hogy aki hisz benne, el ne vesszen. Ezt az ajándékot csillagok és apró betűs részek nélkül hirdetjük, átlépve az ostoba emberi falakon, amelyeket egymás közé húzunk. Az evangélium mindenkinek szól. Ez magában foglalja mindazokat az embereket, akiket szeretünk. Botrányos módon azonban azokat is, akiket nehezen tudunk szeretni. Ez a hír elég nagy, elég reményteli és elég inspiráló ahhoz, hogy örökké énekeljünk róla.”

“Nagy reményünk a Whosoeverrel kapcsolatban, hogy több legyen, mint egyszerű keresztény zene: egy meghívás mindenki számára, hogy találkozzon és ünnepelje Jézus örömhírét, függetlenül attól, hogy milyen címkéket, hibákat vagy vallási sebeket hordozunk magunkkal. Mindannyian hozzáférhetünk a kegyelemhez és a reményhez, és erről énekelünk ezen a lemezen” – fejtette ki a csapat az új lemezről.