Nagy örömmel jelentjük be, hogy az egykori Delirious? együttes két oszlopos tagja, Martin Smith és Stu G a csapat 2009-es feloszlása után most fog először újra együtt zenélni! Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Stu G elfogadta a felkérést és a Martin Smith Bandhez csatlakozva ő is ott lesz a Puskás Aréna színpadán. A két legendás zenész közreműködésével a Delirious? legszebb dalaiból is hallhatunk egy csokorra való egyveleget a július 23-i Ez az a nap!-on!

Martin és Stu

Az 1992-ben alakult brit Delirious? a 90-es és a 2000-es évek egyik legmeghatározóbb keresztény együttese volt, akik hangzásvilágukkal megreformálták a dicsőítő zenét. Olyan klasszikus dalok fűződnek a nevükhöz, mint a Rain Down, a Majesty, a What a Friend I’ve Found és talán a legismertebb, a I Could Sing of Your Love Forever. Aktív éveik alatt az egész világot bejárták, közte eljutva hazánkba is.

2009-ben Londonban tartott búcsúkoncertjük után Martin Smith szólókarrierbe kezdett, és rendszeres vendége lett az Ez az a nap!-os rendezvényeknek. Stu G, aki a Delirious? szólógitárosa, háttérénekese és Martin mellett másodlagos dalszerzője volt a csapat feloszlása után szintén maradt a zenei közegben. Részt vett sok keresztény zenei projektben, például Tim Hughes Happy Day cím élő albumának felvételében, valamint csatlakozott a Martin Smith alapította CompassionArt jótékonysági szervezethez is.

A Puskás Arénában 13 év után először lép fel közösen a két művész, gyere el te is és légy részese ennek a történelmi eseménynek!