Karácsony időszaka egyedülálló varázslattal rendelkezik, melyet Pintér Béla a maga zenei stílusában ismét megörökített legújabb, “Fiú született” című albumával. Ez már a harmadik karácsonyi lemeze az elismert előadónak, mégis, mint mindig, új színfoltokkal és élményekkel gazdagítja az ünnepi zenei palettát.

A “Fiú született” című ünnepi album létrejöttével már harminc saját szerzésű karácsonyi dal szól a történelem legnagyobb csodájáról: Isten Emberré lett! Nagy öröm számomra, hogy több dalunk már az ünnepre való hangolódás részévé válhatott; a “Legyen minden napod Karácsony” a “Krisztus vár” vagy épp a “Gyere el a jászolhoz” című énekek mára elengedhetetlenül hozzá tartoznak sokunk ünnepéhez. Legyen ez így idén karácsonykor is, sőt, remélem, hogy az új ünnepi album dalai között újabb kedvencek is helyet kérnek majd maguknak a karácsonyi készülődés időszakában. Szívből kívánok áldott adventet és örömteli, békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

Szeretettel,
Pintér Béla

A címadó dalhoz videóklip is készült:

Pintér Béla – Fiú született

Az ünnepre készülődve december 16-án karácsonyi koncertre is sor kerül a debreceni Református Nagytemplomban:

Egy különleges hangulatú karácsonyi koncertre hívunk és várunk minden kedves érdeklődőt 2023. december 16-án 18 órától Debrecenbe, a Református Nagytemplomba. Az est folyamán a szerző-előadó karácsonyi dalai csendülnek majd fel, de néhány közismert, tradicionális karácsonyi ének is hallható lesz, közös éneklésre buzdítva a jelenlévőket. A dalok között rövid, 1-2 perces igei üzenetek is elhangoznak majd, így a koncert egy komplex zenei-lelki élményt nyújtó estének ígérkezik.

Az album elérhető az ismert online zenei platformokon, valamint kapható CD-n is. További információk, jegyvásárlás a koncertre és belehallgatás a lemezbe www.pinterbela.hu honlapon.