Ne maradj le a programkezdésről!

Már a 12 órai kapunyitástól kezdve színes előprogramokkal várunk mindenkit. Kérjük, foglaljátok el ülőhelyeiteket legkésőbb 13:00-ig! Programkezdés 13:30-kor, befejezés 22:00-kor lesz. Nem érdemes lemaradni egyik feléről sem, hiszen színvonalas programmal készülünk az ÉLET témakörében, sok száz ember közreműködésével.

24 év missziójának és szervezői múltjának ez a délután lesz a legkiemelkedőbb eseménye. Sok munka van benne, így köszönjük, ha figyelmeddel és jelenléteddel megtiszteled a teljes alkalmat.

Várunk szeretettel a rendezvényen!

Ez az a nap! 2020 Stadion Online Puskás Aréna
Töltsük meg teljesen a stadiont!

Gyűjtés rászorulóknak

Segítsünk együtt a háborús menekülteknek! A július 23-i Ez az a nap!-on jelen lesznek az ismert szeretetszolgálatok, akik fogadják és továbbítják adományaitokat a nehéz helyzetben lévők felé. Kérjük, hozzatok tartós élelmiszert, amit a kijelölt pontokon tudtok majd leadni a Puskás Aréna kertjében.

Hallottad már az Ez az a nap! Stadion 2022 himnuszt?

Megjelent az Ez az a nap! Stadion 2022 hivatalos dala, amelyet Molnár Ferenc Caramel szerzett és a stadionban fellépő énekesekkel együtt adja elő. Hallgasd meg többször és a Puskás Arénában énekeljük együtt!

Mit hozhatsz magaddal?

Egy kis táskába szendvicset és egy műanyag palackos üdítőt engedélyezett magaddal hozni. Esernyő, zászló, vágóeszköz ne legyen a táskádban, mert nem viheted be a helyszínre. Babakocsit a küzdőtérre és a szektorokhoz nem lehet bevinni, csak a folyosókig. Javasoljuk, hogy legyen nálad napellenző sapka, naptej, napszemüveg, illetve eső esetén esőkabát.

Utolsó jegyek még kaphatók

A nemzet stadionjában július 23-án megvalósuló ima- és dicsőítő napra egyéni jegyek 4000 Ft-ért, csoportos belépők már 3200 Ft-tól kaphatók.

A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek!
Várunk mindenkit szeretettel július 23-án a Puskás Arénába!

Láttad valahol plakátunkat?

Ha találkoztál már Ez az a nap! Stadion 2022 plakáttal, akkor szelfizz vele, küldd be Baráti kör csoportunkba és megjutalmazunk egy kis ajándékcsomaggal!

Utazz velünk vonattal!

Hamarosan betelnek a helyek a 6 különvonatunkon, amelyek július 23-án indulnak a fővárosba és országszerte 23 helyen állnak meg. A vonatok dél körül érkeznek Budapestre, majd a rendezvény után késő este indulnak vissza a vidéki városokba. Menetrend és jelentkezés az alábbi gombra kattintva. Ne maradj le a közös utazásról!

Ez az a nap! különvonatok útvonalai
Ez az a nap! különvonatok útvonalai