Belépés a stadionba

Az alábbi térképen látjátok a Puskás Aréna kapuit és bejáratait. A római számmal jelölt kapuk bármelyikén be lehet lépni a stadion kertjébe. A jegyeken jelölve van mindenkinek az ülőhelye szerinti legközelebbi kapu. A szektorokhoz a betűkkel jelölt belső kapukon lehet belépni, itt már lehetőség szerint azon lépjetek be, amely a jegyeteken szerepel!

A helyszínen kaphatók lesznek belépőjegyek!

Nagy meleg várható! Kérjük, így készüljetek!

Szombaton nagy meleg várható, kérjük így készüljetek a stadionba! Hozzatok napszemüveget, sapkát, naptejet, legyezőt, stb és igyatok sok vizet! A stadion nagy része árnyékos!

Fotózz a stadionban!

Várjuk fotóitokat és videóitokat, amelyeket a stadionban vagy már a közös utazás során készítetek. Töltsétek fel őket közösségi média oldalaitokra, jelöljétek az Ez az a nap!-ot és a legjobbakat megosztjuk mi is felületeinken! Találkozunk a Puskásban! #ezazanap2022

Nemzetközi előadók régiónkból

A szombati Ez az a nap!-on régiónk összes országa képviselteti magát a lelátókon és a színpadon egyaránt. A dicsőítésbe a tőlünk északra és délre elhelyezkedő országok egy-egy dallal kapcsolódnak be. Az északi csapat tagjai lesznek a szlovák Marian Lipovsky a Timothy bandből, és Julius Slovak a Godzone-tól, valamint Mate.O Lengyelországból. A déliek részéről képviselteti magát az Emanuel együttes és Andrej Grozdanov Horvátországból, Darijo Šehić Szerbiából, Tadej Vindiš Szlovéniából, valamint csatlakozik hozzájuk a német Outbreakband zenekarból Juri Friesen.

Előbb kezdünk! Ne maradj le!

A nagy érdeklődés és a korábban megérkező vidéki csoportok miatt a program fél órával korábban, 13:30-kor elkezdődik! Már a 12 órai kapunyitástól kezdve színes előprogramokkal várunk mindenkit. Kérjük, foglald el a helyedet 13:00-ig!

Mi a program menetrendje?

A részletes program nem lesz nyilvános. A megnyitótól kezdve a befejező részig minden egyes blokk nagyon színvonalas lesz. A rendezvény témája az ÉLET, így arra lesz felépítve a program. Az evangelizációs rész a közepén lesz, de a Jézus-Bibliát a rendezvény végén osztjuk ki ajándékba.

Nem érdemes lemaradni egyik feléről sem. A program hosszú, de változatos, rövid blokkok lesznek, nem lesz unalmas része. Az üzenetek, bizonyságtételek el lesznek osztva a délután/este során. 22 év missziójának és szervezői múltjának ez az alkalom lesz a legkiemelkedőbb eseménye. Egyedi és különleges lesz, nem ismételjük meg, nem lesz jövőre, így aki lemarad róla, kimarad teljesen. Különleges lehetőség, hogy egy napra birtokba vehetjük mi, keresztények a nemzet stadionját, miközben a város másik felében, ebben az időpontban a Budapest Pride lesz.

Várunk benneteket szeretettel és bátorítunk, hogy hívd meg minél több ismerősödet!

Kapunyitás: 12:00
Programkezdés: 13:30

Gyűjtés rászorulóknak

Segítsünk együtt a háborús menekülteknek! A július 23-i Ez az a nap!-on jelen lesznek az ismert szeretetszolgálatok, akik fogadják és továbbítják adományaitokat a nehéz helyzetben lévők felé. Kérjük, hozzatok tartós élelmiszert, amit a kijelölt pontokon tudtok majd leadni a Híd Kárpátaljáért program részeként. A gyűjtési pontok a III-as, VI-os, IX-es és XIII-as kapuknál lesznek elhelyezve.

Fontos információk

Az alábbi videóban fontos gyakorlati tudnivalókat gyűjtöttünk össze július 23-ával kapcsolatban. Kérjük, nézzétek meg és osszátok meg ismerőseitekkel is!

Készpénzmentes fizetés

A stadionban működi fognak a Puskás Aréna saját büféi, valamint árusító standjaink, ahol termékeink lesznek kaphatók (ruházat, cd-k, ajándéktárgyak). Fontos tudni, hogy csak bankkártyás fizetés lehetséges ezeknél. Akinek nincs bankkártyája csak készpénze, az a kihelyezett HelloPay pontokon tud feltölteni pénzt és azt használni a rendezvény helyszínén. A stadion területére uzsonnát, palackos vizet be lehet hozni!

Tolmácsolás

Bátran hívd el külföldi ismerőseidet is, mert a rendezvényen angol, román, szlovák és horvát nyelvű tolmácsolás is lesz. Ehhez a bejáratnál egy QR-kódot tartalmazó voucher-t fogunk osztani, amelyet okostelefonoddal beolvasva mobilinternet vagy wifi segítségével érheted el a tolmácsolás felületét. Kérjük hozz magaddal fülhallgatót, powerbankot és értesítsd külföldi ismerőseidet a lehetőségről!