A mai nappal elindult a jegyértékesítés a június 1-jei Ez az a nap! Stadion 2024-re. Hisszük, hogy egy rendkívül különleges alkalom lesz Miskolcon, ahol Isten jelenléte és a Szentlélek tüze fogja betölteni a stadiont, ahogyan közösen imádkozunk és magasztaljuk mennyei Atyánkat. Hívunk téged is családoddal, barátaiddal és egész gyülekezeteddel együtt, légy részese te is ennek a felemelő élménynek!

Az előző évekhez hasonlóan idén is teltházra számítunk, ezért javasoljuk, hogy vedd meg minél előbb a belépődet, hogy ne maradj le az eseményről!

Helyszín: DVTK Stadion, Miskolc
Dátum: 2024. június 1.
Kapunyitás: 15:00.
Program: 16:00-22:00.

Ülőhely: 4500 Ft
Kiemelt ülőhely: 7500 Ft
Állóhely: 6000 Ft
Csoportkedvezmény: 5+1, 10+2, 20+5

Az esemény kiemelt fellépője Chris Tomlin, a kortárs keresztény könnyűzene egyik legismertebb képviselője lesz. A már Grammy-díjjal is elismert amerikai dicsőítésvezető világszerte többmillió lemezt adott el és az elmúlt évtizedekben a keresztény zenei mozgalom egyfajta szószólójává vált. Mellette a magyar keresztény könnyűzene és dicsőítés jeles képviselői is színpadra lépnek, többek között az EMaBISz Worship, Tibes, Pajor Tamás, Kökény Attila és az Agapé Worship. További fellépők hamarosan!

Kérjük, jelöld a Facebook-eseménynél, hogy ott leszel és hívd meg rá ismerőseidet is, hogy közösen megtölthessük a stadiont!