Nemrég tartották az 52. GMA Dove-díjátadót, ahol az év dala díjat a Kari Jobe, Cody Carnes és az Elevation Worship által előadott “The Blessing” című szerzemény kapta. A GRAMMY-ra is jelölt dal világszerte hatalmas sláger lett, mindössze néhány nappal azután, hogy a világjárvány kezdetén felvették. A “The Blessing” felkerült Jobe The Blessing (Live) című albumára is, hogy erős üzenetével további milliókat vigasztalhasson.

“Megtisztelő, hogy ezt a díjat egy olyan dalért kaptuk, amely tele van Isten ígéreteinek reményével egy ilyen bizonytalan időszakban” – osztotta meg Kari Jobe és Cody Carnes gondolatait az elismerésről. “Ez emlékeztet minket arra, hogy milyen ereje van egy Jézus reményével teli dalnak – hogyan változtathatja meg valakinek az életét. Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy Jézus reményét a zenén keresztül eljuttassa az emberek szívébe. Megtiszteltetés, hogy veletek együtt haladhatunk előre Isten országában.”

A “The Blessing” több mint 41 különböző verzióban és nyelven jelent meg világszerte. 34 országban vezette a listákat, és 77 országban a Top 5-ben szerepelt az Apple keresztény és gospel műfaji listáin. A dalt többek között spanyolul, portugálul, héberül, németül és természetesen magyarul is énekelték, ami összességében több mint 128 millió YouTube streamet eredményezett, valamint sikeres feldolgozások érkeztek Afrikából és Délkelet-Ázsiából is.

Az Áldás magyarul Dobner Illés és Évi előadásában