Megújult honlapunk

Az idei Ez az a nap!-ra készülve teljesen megújítottuk honlapunkat, ahol minden fontos információ megtalálható a rendezvénnyel, történelmünkkel és alapítványunk szolgálataival kapcsolatban. Szeretettel várunk július 23-án a Puskás Arénába, ahova az elmúlt években megvásárolt jegyek ugyanazokkal a feltételekkel, ugyanarra a helyekre érvényesek!

Agapé Worship: Reménység Esték

Megjelent az Agapé Worship albuma, melyen a Reménység Estéken elhangzott dalok találhatók. A csapat legújabb kiadványával csatlakozik ahhoz az eddigi három lemezhez, melyeket a Reménység Esték dalaiból állítottunk össze. Az album elérhető az ismert online zenelejátszós platformokon az alábbi linkeken: Spotify, YouTube, Apple Music, Deezer, Bandcamp. Természetesen rádiónkban is rendszeresen játsszuk a dalokat!

Újra itt az idő a mozdulásra!

Egy évvel ezelőtt hoztuk létre a Mozdulj! csoportokat azzal a céllal, hogy segítséget nyújtsunk a járványhelyzetben rendkívül megterhelt egészségügyi dolgozóknak. Hálásak vagyunk, hogy kezdeményezésünkhöz országszerte sokan csatlakoztatok. Most újra itt az idő a mozdulásra! Szomszédunkban háború dúl, ami elől nagyon sokan menekülnek. Újraindítottuk a Mozdulj! csoportokat, hogy közösen imádkozzunk a békéért, valamint tevőleges segítséget nyújtsunk a rászorulóknak. Bátorítunk, hogy keresd a hozzád legközelebbi csoportot, ahol megtalálod a részleteket a segítség lehetőségeiről.

Szeretetszolgálatok elérhetőségei:

Kérjük, támogasd alapítványunkat adód 1%-ával!

Az “Ez az a nap!” Alapítvány kiemelt célkitűzése az evangélium hirdetése, elsősorban zenés dicsőítő rendezvényeken keresztül. Hálásan köszönjük, ha adód 1%-ával segíted missziónk működését! A bevallás kitöltése során a civil szervezetek résznél jelöld meg az “Ez az a nap!” Alapítványt (Adószám: 19101082-2-41). Köszönjük!