Április 15-én a nemzetközi keresztény könnyűzene egyik legismertebb alakja, Michael W. Smith lép színpadra a Veszprém Arénában. Az amerikai dalszerző sokmillió eladott albumán túl három Grammy-díjat és 45 Dove-díjat tudhat magáénak. Az „Ez az a nap! 2023 – A Hit” elnevezésű rendezvényen rajta kívül jelen lesz sokak kedvence, Oláh Gergő, valamint az etno-gospel Új Forrás zenekar, illetve a hazai dicsőítő élet egyik üde színfoltja, a Hanna Projekt.

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program keretében belül megvalósuló eseményre az ország bármely pontjáról kedvezményes vonatjegy váltható, mint ahogy az olvasható az EKF szervezőinek közleményében:

Segítünk, hogy környezettudatosan fesztiválozhass! Amikor az EKF rendezvényeire tervezed az utazást, választásaiddal te is sokat tehetsz a környezetterhelés csökkentéséért!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program alapértékei közé tartozik a fenntarthatóság, hogy rendezvényeink környezeti fenntarthatósági szempontok szerint működjenek. Mivel a rendezvények esetében általában az oda-vissza utazás az egyik legkörnyezetszennyezőbb tevékenység, ezért fontos számunkra, hogy minél többen válasszák a kevésbé környezetterhelő közlekedési módokat.

A kiemelt programokra – így az április 15-i Ez az a nap!-ra is – az egész év folyamán kedvezményes EKF-jegyet válthatnak az utasok szimbolikus 2023 forint értékben. Az egyedi díjtermék oda-vissza utazásra érvényes az ország bármely pontjáról.

További részletek és jegyvásárlás a MÁV honlapján.