A FeltöltŐ egy dinamikus, modern, fiatalos zenére épülő alkalom, mely keresztény értékeket közvetít korcsoporttól függetlenül bárki számára. A program keretén belül magyarországi és erdélyi zenekarok váltják egymást a színpadon, valamint különböző felekezetű, egyszerű és ismert emberek tesznek tanúságot a hitükről. A FeltöltŐ egy felekezetközi szervezőcsoport készíti elő. A szervezők között vannak baptisták, unitáriusok, reformátusok és katolikusok. A hétvége egy közös ökumenikus istentisztelettel fog záródni.

A FeltöltŐ célja, hogy a programra érkező emberek, illetve azok a helyiek, akik épp arra járnak, Istennel találkozzanak, és rájöjjenek, hogy a Vele való kapcsolatban élet és erő van.

“A programon tervünk Isten jelenlétébe vezetni az embereket, keresztény értékeket közvetíteni feléjük, illetve lehetőséget biztosítani a közösségépítésre. Az a vágyunk, hogy az emberek ráébredjenek arra, hogy az Istennel való élet örömteli és nem idejétmúlt. Szeretnénk, ha a rendezvény hidat építene az emberek és Isten között, valamint elősegítené a megnyílást, a falak lebontását egymás és a különböző felekezetek között. Örülnénk, ha a fesztiválon megtérések, gyógyulások történnének, és ha ez előmozdítaná a változást, ébredést Gyergyószentmiklóson.”

A 2022. június 24-26 közötti eseményen az alábbi előadók fognak fellépni: Pintér Béla, Andelic Jonathan, Hanna Projekt, Unless, Eucharist & Mező Misi, Csiszér László & Prazsák László, PZM, Csitband, Glory, Daltutajok, Kiút, Fundmentum, Band’ora, Iszkiri.

További részletek és hírek az esemény honlapján és Facebook oldalán.