A BalatonNET felekezetközi, keresztény találkozó Balatonszemesen minden korosztály számára. A szervezők kicsiket és nagyokat egyaránt szeretettel várnak. A BalatonNET szervezője a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) BalatonNET munkacsoportja. A Balaton-NET elsődleges céljának a hívők és egész gyülekezeti közösségek lelki életének elmélyítését tekinti. A találkozó tiszteletben tartja a különböző felekezetek identitását, és törekszik arra, hogy hű maradjon az általánosan elfogadott és gyakorolt felekezetközi együttműködési normákhoz. Olyan lelkületet kíván tükrözni, és olyan formákat kíván választani, amelyben a lehető legszélesebb körből jövő testvéreink is átélhetik Isten személyes megszólítását.

A jelenlegi lehetőségeket mérlegelve a szervezők úgy döntöttek, hogy ha szerényebb körülmények között is, de megtartják idén a rendezvényt:

“Az idei év minden szempontból különleges, sokak számára fájdalmas év. A jelenlegi, változó helyzetben nem tudunk egy megszokott időtartamú és programszerkezetű BalatonNET-et tartani. Ugyanakkor szeretnénk találkozni Veletek! Ezért augusztus 20-án és 21-én Újratervezés, újraindítás, újrakezdés témával egy kétnapos, egyszerű szerkezetű BalatonNET-et tartunk. “

További részletek a BalatonNET honlapján és Facebook oldalán.

BalatonNET 2021
BalatonNET 2021