A karácsonyi Reménység Este itt követhető hétfőn 19:30-tól

Folytatva 2012-ben indult hagyományunkat, idén is tartunk karácsonyi Ez az a nap! alkalmat – ezúttal a Reménység Estékhez kapcsolódva online formában.

Szeretnénk egy meghitt légkört teremteni a közös karácsonyi ünneplésre a dicsőítés által, együtt felidézni az év áldásait, és hálát adni érte Istennek. Hisszük, hogy Mennyei Atyánk minden helyzetből jót hoz ki, és ez különösen igaz az idei, emberi szemmel nézve nehézségekkel teli évre.

Különleges ünnepi műsorral készül Pintér Béla, aki a legszebb dalait hozza el nekünk ezen az estén, illetve a színpadon köszönthetjük Csiszér Lacit és zenekarát is, valamint Dobner Illés és Évi is küld videót számára. A karácsonyi üzenetet Mike Sámueltől és Varga Lászlótól hallhatjuk majd, László Viktor pedig az Ez az a nap! 2020-as évére fog visszatekinteni.

Hangolódjatok velünk a karácsony igazi üzenetére, az Úr Jézus megszületésére, aki emberré lett értünk, és akinek feltámadása által örök életünk lehet! Csatlakozzatok hétfő este ti is az online dicsőítéshez!

Időpont: 2020. december 21., 19:30
Dicsőítésvezetők: Csiszér László, Pintér Béla
Igei üzenetek: Mike Sámuel, Varga László, László Viktor

Élő közvetítés az alábbi linkeken:
YouTubehttps://youtu.be/m0pCUq1JcYc
Facebookhttps://fb.me/e/1XokoZoXY
Webhttps://ezazanap.hu/

Helyszín: A38 Hajó (a rendezvény a helyszínen zártkörű)