Az ezévi Ő az út!-on Molnár Ferenc Caramel mellett színpadra lép az udvarfalvi Reménység együttes, a csíkszeredai Psallite együttes, és a kövesdombi Szombati Esti dicsőítő csapat is. A szeptember 18-án, koradélután kezdődő rendezvényen a dicsőítő koncertek mellett programok széles köre várja a látogatókat a kerekasztal-beszélgetésektől, a családi- és gyerekprogramokon át szabadulószobáig, ima- és szerzetes sátorig.

A rendezvényt két részre bontva szervezik, 16:00 órától 18 óráig több, mint 10 sátorprogram lesz, majd 18 órától 21 óráig koncertek várják az odaérkezőket. A sátorprogramok között fellelhető a családommal csapatom, gyereksátor, imaséta, sörözz a papoddal, könyvsátor, LoveStory sátor, politikai kerekasztal beszélgetés, imasátor, óriás puzzle stb.; 18:00 órától pedig fellép a Szombat este dicsőítő csapat, a Psallite együttes, a Reménység együttes és Molnár Ferenc Caramel, aki győztese volt a Megasztár tehetségkutató műsornak.

A szervezők a fesztivál honlapján így fogalmazzák meg a fesztivál legfontosabb célkitűzéseit:

A keresztények egységét szorgalmazva a fesztiválon szeretnénk előmozdítani a kapcsolatépítést, a falak lebontását egymás és a különböző felekezetek között. A fesztivál főképp a fiatalokat célozza meg, mert szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnák, hogy Istennel élni feltöltő, örömteli és kalandos. Isten örök igazságait szeretnénk átadni a sátorprogramok, koncertek, tanúságtételek, versenyek, táncok, kihívások, közös agapé és jó beszélgetések által. Vágyunk, hogy a fesztiválozók megtapasztalják Isten szeretetét és vágyat kapjanak a Vele való kapcsolatra. 

Ő az út 2021 Marosvásárhely
Ő az út! 2021 Marosvásárhely

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz és az érvényben lévő egészségügyi rendelkezésekhez kötött. További részletek a fesztivál honlapján és a Facebook-eseményben.

A 2019-es Ő az út! összefoglaló videója