A FeltöltŐ egy dinamikus, modern, fiatalos zenére épülő alkalom, mely keresztény értékeket közvetít korcsoporttól függetlenül bárki számára. A program keretén belül magyarországi és erdélyi zenekarok váltják egymást a színpadon, valamint különböző felekezetű, egyszerű és ismert emberek tesznek tanúságot a hitükről. A FeltöltŐ egy felekezetközi szervezőcsoport készíti elő. A szervezők között vannak baptisták, unitáriusok, reformátusok és katolikusok. A hétvége egy közös ökumenikus istentisztelettel fog záródni.

FeltöltŐ 2021
FeltöltŐ 2021

A FeltöltŐ célja, hogy a programra érkező emberek, illetve azok a helyiek, akik épp arra járnak, Istennel találkozzanak, és rájöjjenek, hogy a Vele való kapcsolatban élet és erő van.

“A programon tervünk Isten jelenlétébe vezetni az embereket, keresztény értékeket közvetíteni feléjük, illetve lehetőséget biztosítani a közösségépítésre. Az a vágyunk, hogy az emberek ráébredjenek arra, hogy az Istennel való élet örömteli és nem idejétmúlt. Szeretnénk, ha a rendezvény hidat építene az emberek és Isten között, valamint elősegítené a megnyílást, a falak lebontását egymás és a különböző felekezetek között. Örülnénk, ha a fesztiválon megtérések, gyógyulások történnének, és ha ez előmozdítaná a változást, ébredést Gyergyószentmiklóson.”

A 2021. júnuis 25-27 közötti eseményen az alábbi előadók fognak fellépni: Andelic Jonathan, Oláh Gergő, Csiszér László, CSIT Band, Glory Dicsőítő Zenekar, Első Lépés, Fundamentum, FIKE Band, Daltutajok, Psallite, Kiút.

További részletek és hírek az esemény honlapján és Facebook oldalán.

Pintér Béla a 2019-es FeltöltŐn