Már jelent meg cikk róluk, de mivel nem állnak le, és továbbra is nagyon jók, haladjunk velük. Ők úgy fogalmaznak, hogy egy zenei úton haladnak, és mennyire jó, hogy mehetünk mellettük mi is. 

Miracle Power (Csodatevő erő) az egyik új számuk, és újra sikerült egy nagyon jó dalt összehozniuk. Ritka, hogy egy dal a maga egyszerűségében annyira sokat fogalmaz meg és mond ki a lehetséges nehéz helyzetekről. Meg arról, hogy Isten hozza a megoldást. Akár csodával is. Amúgy sokkal több csodát élnek meg Jézus tanítványai, mint amennyit tudatosítanak. Hány olyan helyzet van, ahol ÉPPEN nem történt meg a baj, s hány olyan, ahol ÉPPEN sikerült valami. No, ezekből sok van, csak vegyük észre őket a hétköznapok rohanása közben is. Itt látható, hallható meg ez a dal, aminek megnézzük a szövegét is: 

Jöjjenek akkor szabad fordításban sorok, melyek úgy nagyszerűek, ahogy vannak:

Ez a (dal) magányosoknak és az elveszetteknek szól. Meg az összetörteknek és a rettegőknek. 

Remény, hogy jön segítség, a függőség harcaiban. Ám bármilyen helyzetben is vagyok, felemelem a kezeimet, és ezt éneklem: 

Hiszek a csodatevő erőben, amit Isten küld. A Szentlélek pedig csodákat végez a szívemben. Van egy szerető Apám, s ha úgy érzem, nem fog menni, akkor segítségül hívom Jézust.

Nem tudom, mit hoz a holnap, de azt tudom, ki hozza a holnapot.   

Hány ilyen pillanat van, amikor nehéz, és azért segít egy ilyen szöveg, mert távlatba helyezi a pillanatnyi nehézséget. Isten gondoskodásának távlatába. Aki az idő kezdetén már kitalált, és az örökkévalóságig fogja a kezem.

A Child Of Love (A Szeretet gyermeke) pedig tudatja velünk, hogy: Kerestünk mindenhol, de nem találtunk, ám jött Jézus, és a keresésünk véget ért. És semmi nem változtathat azon, ahogy szeret bennünket.

A We The Kingdom magas színvonalon kezdett, és sorra ugorják át dalaikkal ezt a magas lécet.

Sokat jelent nekik Jézus, és ez folyamatosan kihallatszik szövegeikből. Mindehhez pedig egy dallamos, lüktető zene társul.

Ha jó zenét szeretnél, tudod, hogy tőlük ilyet kaphatsz. Tartsák magukat továbbra is ehhez a jó szokásukhoz.