A magazin jelenlegi tartalma részben a nyomtatásban megjelent újságunkból tevődik össze, melyet továbbra is tervezünk időközönként papíron is megjelentetni. Az online magazin azonban számos további lehetőséget is biztosít, hiszen sokkal gyakrabban, sokkal több és sokkal interaktívabb tartalmat tudunk közzé tenni.

Szeretnénk minél több zenekart és előadót megszólítani interjúinkban, köztük bemutatkozási lehetőséget biztosítani új és kevésbé ismert művészeknek is. Figyelemmel kísérjük a magyar dicsőítők mellett a nemzetközi keresztény zenei színtér eseményeit is, beszámolva a legfontosabb újdonságokról.

Böngészd a magazin oldalait, olvasd cikkeinket és interjúinkat, hallgasd a belinkelt zenéket, nézd meg a legújabb videoklipeket! Küldj hírt te magad is, vagy jelentkezz, ha zenekarod van, és szeretnéd, ha írnánk rólatok. Tedd a honlapot kedvenceid közé, oszd meg írásainkat közösségi média oldalaidon és küldd el magazinunk linkjét barátaidnak is! Szeretettel várunk minden javaslatot és kritikát is, mely által jobbá tehetjük az oldalt.

Jó olvasást!

Gyülekezés Ez az a nap! 2015 előtt