Csiszér László és zenekara Nick Vujicic előadása előtt Kolozsváron 2019-ben
Csiszér Laciék vezették a dicsőítést

Hálás szívvel tekintünk vissza október végére, amikor a stadionra készülődő Ez az a nap! Roadshow keretén belül Nick Vujicic, a végtagok nékül született motivációs tréner és prédikátor újra régiónkba látogatott. Három sűrű napot töltöttünk el vele, mely során először Kolozsváron és Sepsiszentgyörgyön járt, majd a Budapest Arénában tartott dupla előadást.

Mindhárom helyszínen Csiszér Laci és Prazsák Laci, valamint a Nemadomfel Együttes zenei műsora vezette fel előadását. Nick üzenetében Krisztusra mutatott rá a hit, a remény és a szeretet fontosságát a középpontba állítva. Hangsúlyozta, hogy Isten mindenkit szeret, s mindannyiunk közös reménye, hogy ha elfogadjuk őt személyes Megváltónknak, akkor egyszer a mennyben fogjuk egymást átölelni. Előadásai végén döntésre szólította fel az egybegyűlteket, s nagy örömünkre mindhárom helyszínen sok százan válaszoltak a hívó szóra. Nick Budapesten külön diákelőadást is tartott, melyben buzdította a fiatalokat, hogy lépjenek fel az iskolai szekálások ellen.

Nick Vujicic mondanivalója mindig lelkesítő – így volt ez most is –, s hisszük, hogy sokak számára jelentett áldást, lelki feltöltődést látogatása.

Nick Vujicic budapesti előadása