Jelöld be interaktív térképünkön, hogy merre laksz és ismerd meg környezetedben élő testvéreidet! Térképes applikációnk segítségével szeretnénk a helyi közösségeket erősíteni azzal, hogy lehetőséget biztosítunk egymás megtalálására és a kapcsolatfelvételre.

Rendezvényeinken mindig kitettünk olyan térképeket, ahol bejelölhetted, hogy honnan érkeztél. Elkészítettük online változatát, hogy segítsük az egymásra találást és a helyi kis közösségek erősödését. Jelöld be az interaktív térképen, hogy merre laksz és vedd fel a kapcsolatot a környezetedben élő testvéreiddel! Fogjatok össze, szervezzetek kiscsoportos összejöveteleket, imaalkalmakat! Legyetek nagyköveteink településeiteken, hívogassátok az Ez az a nap!-ra barátaitokat, családtagjaitokat és gyertek közösen rendezvényeinkre! Regisztrálj Te is és fedezd fel, kik laknak a közeledben!

Fogjatok össze, szervezzetek kiscsoportos összejöveteleket, imaalkalmakat! Legyetek nagyköveteink településeiteken, hívogassatok az Ez az a nap!-ra és gyertek közösen rendezvényeinkre!

Regisztrálj Te is és fedezd fel, kik laknak a közeledben: