Hálás szívvel gondolunk vissza a 2023-as esztendőre, amely új kihívásokkal és lehetőségekkel gazdagított minket, és amely során különlegesen megtapasztalhattuk Isten áldásait és kegyelmét. A Puskás Arénában 2022 nyarán megtartott dicsőítő alkalom után arra gondoltunk, hogy egy csendesebb időszak következik szolgálatunkban, az Úr azonban más terveket szőtt számunkra. Minden eddiginél mozgalmasabb lett az évünk, országszerte tartottunk Ez az a nap!-okat, sőt a Kárpát-medencén túlra is eljutottunk.

Debrecen

Márciusban indítottuk az évet, amikor a Budapest Arénában fogadtuk vendégül Nick Vujicic motivációs trénert és prédikátort. Áprilisban Európa kulturális fővárosában, Veszprémben tartottunk dicsőítő alkalmat, majd május és június fordulóján Madridba és Pulába jutottunk el. Alig pihentünk meg pár napra, máris Debrecen következett, ahol a Nagyerdei Stadiont töltöttük meg Istenről szóló dalokkal. A nyár közepén Zánkára költöztünk le és a Csillagponttal együttműködve tartottuk meg az első Ez az a nap! Balatont. Szeptemberben pedig hálaadó dicsőítő alkalmakat tartottunk Debrecenben és Budapesten.

Veszprém

Gyakran merült fel bennünk a kérdés, hogyan birkózik meg kis csapatunk a rengeteg feladattal, de azt tapasztaltuk, hogy Isten lépésről lépésre vezet és erőt ad a mindennapokban, megnyitva az ajtókat a továbblépéshez. Hálásak vagyunk az örök kegyelméért és vezetéséért, amely minden akadályon és kihíváson átsegített bennünket. Megtiszteltetés számunkra, hogy megbízott bennünket ilyen nemes szolgálatok elvégzésére és mindegyik eseményt csodás jelenlétével árasztotta el.

Madrid

Köszönjük, hogy velünk voltatok ebben az évben, és elkísértetek minket ezen a különleges úton! Csodálatos volt közösen felemelni szívünket és hangunkat az Úrhoz. Az a mennyei öröm, amit ezeken a dicsőítő alkalmakon átéltünk, mindig emlékezetes marad számunkra és bízunk benne, hogy számotokra is. Köszönet minden résztvevőnek, önkéntesnek és szolgálótársnak ezekért a lelkesítő élményekért! Kérjük, hogy imáitokban továbbra is hordozzatok bennünket!

Pula

Izgatottan és reményteljes szívvel tekintünk az előttünk álló évre és várjuk, hogy mit tartogat számunkra Mennyei Atyánk. Továbbra is az Ő vezetésére hagyatkozunk és bízunk benne, hogy 2024-ben is sok emberhez juttathatjuk el Krisztus szeretetét és a megváltás örömhírét.

Zánka