A program Gyárfás István és barátai fellépésével kezdődött, akik lendületes és mély tartalmú dalok segítségével kezdték bevezetni az egybegyűlteket Isten jelenlétébe. A következő percekben a helyiek által jól ismert Melega Júlia lépett színpadra, aki a pünkösdkor megjelent, Szentlélekről szóló dalát adta elő. Őt Molnár Ferenc Caramel követte a színpadon, aki popdalok mellett zsoltárfeldolgozásokat is hozott magával. Az énekes elmondta, hogy mindig nagy megtiszteltetés számára, amikor Istenről énekelhet. Caramel a dalok között mesélt hitre jutásáról és a dalai mögött meghúzódó lelki üzenetekről is. Pintér Béla vezetésével fejeződött be ezen a napon Isten magasztalása. A főteret betöltő közönség egy emberként énekelte Istennek a jól ismert dicsőítő dalokat.

Reménység Esték Szombathely

A zenés dicsőítés mellett fontos része volt a programnak a tanuságtétel, az igei üzenet és imádság is. Tóthné Wiktora Viktória a koronavírusból való felépülésének csodálatos történetét mesélte el bizonyságot téve Isten gondoskodó szeretetéről. Gájer László katolikus pap az evangélium örömüzenetét hirdette az egybegyűlteknek Krisztus kegyelmének elfogadására bíztatva. A közös imádságban helyi katolikus, református, evangélikus és szabadkeresztény lelki vezetők együtt léptek színpadra és szólították meg Istenünket.

Hálás a szívünk, hogy a 2019-es Ez az a nap! Roadshow után ismét eljuthattunk Szombathelyre a remény üzenetét és Isten kegyelmét hirdetve. Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk ezen az estén!

(Fotók a rendezvényről itt.)

Összefoglaló videó
A szombathelyi Reménység Este teljes adása