Ezt a különleges Bibliát ajándékba szeretnénk adni mindenkinek, aki ellátogat a 2021-es Ez az a nap!-ra, a Puskás Arénába. A teljes Szentírást tartalmazó magyarázatos kiadvány különlegessége, hogy Jézus szavai pirossal vannak kiemelve benne, hangsúlyozva ezzel az ő kijelentéseinek fontosságát.

Az egyes könyvek közötti tanulmányok és cikkek – melyeket olyan neves szerzők írtak, mint Louie Giglio, Max Lucado, John Piper, Ravi Zacharias és Randy Alcorn – rámutatnak arra, hogy Jézus végig ott van az üdvtörténet során.

A kiadvány további különlegessége, hogy a Biblia könyvei előtt egy QR-kód található, melyek egy-egy olyan Spotify-on lejátszható dicsőítő ének linkjét tartalmazzák, mely üzenetében az adott könyv mondanivalójához kapcsolódik.

Hálásak vagyunk, hogy az első kamionnyi Biblia már raktárunkban van! Hisszük, hogy ez a kiadvány nagy segítség lesz sokak számára annak a megértésében, hogy hogyan kapcsolódnak a Biblia könyvei egy nagy történetként egymáshoz, melyek egységesen Megváltónkra mutatnak.

Jézus-Biblia