A Puskás Arénában július 23-án létrejövő Ez az a nap! 2022 alkalom után pár nappal Debrecenben folytatódhat a dicsőítés a Dics-Suli keretein belül. “Az idei évben is szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni a dicsőítő, próféta és evangélista szolgálók újabb és újabb generációit!” – áll a Dics-Suli Facebook-oldalán.

“Szellemben és igazságban… Hiszünk a magyarországi ébredésben, várunk egy egész nemzetünkre kiható szellemi megújulást. Úgy gondoljuk, hogy ebben része lesz a valódi, szellemi és Isten iránt elkötelezett dicsőítésnek és imádásnak is. Éppen ezért szeretnénk tanulni az Úrtól és egymástól, képezni a dicsőítő szolgálók újabb és újabb generációit, hogy a magunk részét ebben a mennyei tervben betöltsük.”

Elindult a dalbeküldés is

Idén is szeretettel várják a szervezők olyan saját szerzeményeket, valamint külföldi dalfordításokat, amelyek még nem terjedtek el a magyar dicsőítésben. A kiválasztott dalok felkerülnek a XXI. Nyári Dicsőítő és Prófétaiskola albumára, valamint az idei tábor repertoárjába, a Dics-Suli tanári csapatának előadásában. A dalokat vagy fordításokat a weboldal Dalbeküldés menüpontjára kattintva lehet elküldeni.

További információk a Facebook-eseményben és a Dics-Suli weboldalán.

Dics suli 2022
Dics suli 2022