Kicsit döcögősen indult a pécsi Roadshow állomás megszervezése, de örülök, hogy végül sokan eljöttek, fiatalok és idősek egyaránt. Elég nehéz volt megértetni az emberekkel, hogy egyedi alkalomról van szó és nem biztos, hogy még egyszer lesz ilyen, hogy Pécsen egy este láthatjuk a színpadon Noelt, Martint, Pintér Bélát, Caramelt, Prazsák Lacit és Csiszér Lacit.

Különösen nagy örömmel töltött el és nagyon meg is lepett, hogy jöttek az idősek is a gyülekezetekből, még 70-80 évesek is, mert tudták, hogy Isten ott lesz. Lehet, hogy nem annyira bírják a hangos zenét, de a Szent Szellem jelenléte mindent felülírt. Nagyon jól érezték magukat, mert utána kérték, hogy szóljak, ha már lehet jegyet venni a nyári alkalomra, mert ott szeretnének lenni. Jobban betüzesedtek az est végére, mint a fiatalabbak! Tudunk tanulni tőlük, mert nagyon kitartóak a közbenjárásban. Azóta a minden hétfő esti imaóra egyik fontos része a 2021-es nyári közös dicsőítő alkalom.

Tudok olyan hívő testvérről, aki elég szkeptikus volt az utóbbi időben, de eljött és a dalok alatt megérintette Isten Szelleme. Olyan közösségekből is eljöttek, akik eddig még sohasem vettek részt Ez az a nap! alkalmakon. Isten szólt hozzájuk, vágyat ébresztett a szívükbe és jönnek a Puskásba ők is.

Úgy gondolom, hogy az Ez az a nap! 2021-es programnak nagyon erős a vonzereje, mert ilyen jelentőségű dicsőitő nap még nem volt a Kárpát-medencében. Azt tapasztaltam az elmúlt hónapokban, hogy az Istenét ismerő nép kezd felbátorodni és ez 2021. július 24-ig, a stadionhoz vezető útig tartani fog. Mert tudom, hogy Pécs és Magyarország jövője Jézus Krisztus!

Egyedül Istené a dicsőség! Soli Deo Gloria!

Fuchs Csaba

Ajándékcsomaggal vártuk vendégeinket