Később különböző együttesekkel turnézott, jelen volt a keresztény könnyűzenében, de úgy tűnt, még keresi önmagát. Tavaly aztán új szintre lépett, és nagyon jó énekekkel rukkolt elő. Ezek közül az egyik, a Miracles (Csodák). Ekkor még nem sejtette, hogy félév múlva ikreik fognak születni, és ott pont csodára lesz majd szükségük. 30 óra vajúdás után a két kislány közül az egyik pulzus nélkül jött a világra, és ekkor a hit vagy a félelem között kellett dönteniük. Imádkozni kezdtek, az orvosoknak pedig sikerült újraéleszteniük az apróságot.

Miracles (Csodák)

Az élet nem mindig úgy alakul, ahogy szeretnénk, – mondja Colton, – de sok múlik azon, hogy miként állunk hozzá, és hogyan reagálunk. A Miracles dal pedig új értelmet kapott a szülés után.

A pandémia alatt sokkal többet tudott a családjával lenni, és ez egy szülőnek, két ilyen pici esetében nagyon sokat jelent. Colton művészi hitvallása, hogy modern zenei nyelven fogalmazzon meg olyan témákat és igazságokat, melyek Isten felé fordítják a hallgatóit. Bátran választ rázós témát is, mint ahogy a Devil is a Liar (A Gonosz hazudik) című dala leleplezi a jól kinéző, de rosszra vivő hazugságokat.

Devil is a Liar (A Gonosz hazudik)

Van valami friss és eredeti ebben az előadóban – egyszerűen most érett be emberként, zeneszerzőként és szövegíróként egyaránt. Kicsit olyan elsőre, mint Bieber, de már nincs benne az a kisfiússág, és ez teljesen érthető egy kétgyermekes apukánál. Még mindig nem tud betelni a csöppségeivel, akikről így fogalmaz:

Soha nem értettem azokat a szülőket, akik azt mondták a gyermekükről, hogy nem gondolták volna, hogy ennyire lehet szeretni valakit. Aztán neked is születnek gyermekeid, és már te mondod, hogy bármit megtennél értük, és úgy is gondolod, hogy tényleg mindent.

Idén jelent meg a Made to Fly (Szárnyalni születtem) dala, ami szuper zene, az üzenete pedig mindig aktuális. Mert fel kell emelnünk a tekintetünket, és küzdenünk kell a szabadságunkért, tudva, hogy Jézus támogat bennünket ebben a harcban. Mert a falak le fognak dőlni, csak tartsunk ki, és ne ragaszkodjunk a földi dolgokhoz, ha egyszer felszállhatunk a magasba.

Made to Fly (Szárnyalni születtem)

Forrás: CCM Magazine