A 16 dalból álló, erőteljes kiadvány megtestesíti mindazt, amit a csapat képvisel, és ez az első alkalom, hogy a teljes kollektíva közösen szerepel egy albumon. A 2021 júliusában, három éjszakán keresztül rögzített Homecoming a szeretet kiáradása és a Bethel Music által az elmúlt húsz év alatt felépített közösség bizonysága.

“A “homecoming” (hazatérés) szónak nagy súlya van – és nagyon is valóságos módon MINDENKI a hazatérés időszakát éli” – mondta el Christian Ostrom, a Bethel Music kreatív igazgatója. “Az elmúlt időszakban nem láttuk egymás arcát, nem gyűltünk össze nyilvánosan, nem voltunk együtt gyülekezeti családunkkal. Az otthon nagyon szükséges része az életünknek, és mindannyian éreztük a hiányát. Ez az album a kezdete annak, hogy visszatérjünk a Bethel Music “miértjéhez”… a kezdete annak, hogy lépésről lépésre haladjunk az felé, aki tárt karokkal vár minket.”

Bethel Music – I Believe

Az album egyik erőteljes dalát, az I Believe-et Jonathan és Melissa Helser mellett Jason Ingram, Steffany Gretzinger és Amanda Cook írta. A hozzá tartozó videót a Redding Civic Auditoriumban forgatták a Homecoming felvételei alatt

Az “I Believe” és a Homecoming felvételéről Jonathan David Helser elmondta: “A Homecoming élő felvétele alatt a szívemet megmozgatta az oltárépítés képe. Minden dal olyan volt, mint egy-egy egymásra rakott kő, és ahogy kiöntöttük az imádatunk áldozatát, Isten jelenléte tűzként tört fel az oltárra. Az az álmom ezzel az albummal kapcsolatban, hogy még sok szív jöjjön el a dalok oltárához, és találkozzon Isten jelenlétével, és örökre megváltozzon.”

Bethel Music – Homecoming