Nem gondolta volna, hogy megjelenik a dala, mert csak azért tette ki az Instagramra, hogy bátorítson másokat. Aztán olyan mennyiségben jöttek a visszajelzések, hogy felvette az éneket.

Vannak időnként erős sorok dalokban, és ez is ilyen:

We’re gonna make it through (Át fogunk jutni rajta) I know you’re tired of trying (Tudom, hogy fáradt vagy újra megpróbálni) But don’t quit fighting (De ne hagyd abba a harcot) ‘Cause hope is coming soon (Mert a remény nemsokára megérkezik). Make It Through (Átjutni rajta)

Leonna egy olyan időszakon van túl, ahol az értelmét és a hitét is komoly támadások érték, folyamatosan másokkal hasonlította össze magát, és mély aggódásokat is le kellett küzdenie. Számára mindennél többet jelent, hogy Jézushoz tartozhat, és újra és újra minden hívőnek tudatosítania kell, hogy ez a legértékesebb kincsünk. Volt olyan időszak, amikor még nem fogtuk meg a kezét, és az kietlen és sivár vidék volt. Most viszont itt van nekünk, mi pedig érte élünk, és biztonságban vagyunk.

“Mielőtt megismertem Jézust, nem volt olyan, hogy második esély. A jó, az sose volt elég jó. Ám Ő szabaddá tett, és most már nem kell hasonlítgatnom magam. Tudom, milyen szabadnak lenni, milyen a remény, és az a szeretet, amelyik soha nem hagy el. Mindörökre bocsánatot kaptam, mindörökre megváltoztam, és soha nem térek vissza azokhoz az időkhöz, amikor még nem ismertem Jézust.”

Before I Knew Jesus (Mikor még nem ismertem Jézust):

Aztán vannak pillanatok, amikor egyszerűen csak rácsodálkozunk Istenre és az általa teremtett világra. És elámulunk a nagyságán és a sok szépségen, melyet létrehozott. Ekkor joggal merül fel a kérdés, hogy miként lehet nem meglátni őt a teremtésen át, nem megérteni, hogy szeret bennünket. How Can You Not (Hogy lehet, hogy te nem)

Mert ő ott van minden megélt pillanatban, az élet apró részleteiben, hiszen a hajszálainkat is számon tartja. Mert annyira hatalmas, hogy fel sem tudjuk fogni, és annyira bensőséges, hogy azt pedig nagyon jó felfogni, és átengedni magunkat ennek a megnyugtató érzésnek.

Leanna egy korábbi daláról – Mean Girls – itt írtunk.

Forrás: CCM Magazine