Megjelent TobyMac-től a Life After Death című album. A nagy várakozással várt 15 trackes lemez a hétszeres Grammy győztes első teljes hosszúságú projektje a 2018-as The Elements óta.

“A halál utáni élet krónikája az én utam a legmélyebb völgy mélységéből Isten ígéretének szépségéig, hogy Ő soha nem hagy el minket. Semmi kétség, Ő még mindig a jóság az életemben” – mondja TobyMac a korongról.

“Mint azt a legtöbben tudjátok, az elmúlt néhány év nagyon, nagyon nehéz út volt számomra” – emlékszik vissza az énekes. “Ezt a lemezt közvetlenül azután kezdtem el írni, hogy elvesztettem az elsőszülött fiamat – az első néhány dal, amit írtam, a 21 Years, a Promised Land és az Everything About You igazán szomorú, sirató dalok voltak. Akkoriban úgy voltam vele, hogy ‘Csak itt fogok élni? Erről fog szólni életem hátralévő része?’, de Isten elkezdett magamhoz téríteni, kezdve a Help Is On the Way-el, és elkezdtem tényleg ráállni erre az ígéretre, és valóban hinni abban, hogy a segítség úton van.

Ahová ez az utazás vitt, és amin végül kikötöttem, az ez a gondolat volt: Egy nap felírtam egy papírra, hogy “még mindig te vagy a jóság az életemben”, és elkezdtem hinni ebben, és látni, hogy Isten mennyire jó hozzám. Ekkor írtam meg a The Goodnesst, és ez olyan volt, mint egy ünnep, mert elkezdtem gondolkodni azon, hogy milyen kegyelmes Isten, és hogy hogyan ad nekünk apró pillantásokat az Ő jóságából, még a hullámvölgyben is. Olvastam egy idézetet, és ez vezetett a dal szövegének nagy részéhez: “a szent nem az, aki jó, hanem az, aki megtapasztalja Isten jóságát”. Én egész életemben megtapasztaltam Isten jóságát.” A HALÁL UTÁN van ÉLET. Ez a lemez annak az utazásnak a krónikája, amin az elmúlt 2 évben jártam, és ahogy mindezek során megtapasztaltam Isten jóságát.”