Négy éve nem hallottunk új zenét Tim Timmonstól, akinek áprilisban végre megjelent HERE című lemeze, amely nyolc újonnan írt dalt tartalmaz.

A “This Is the Day” indítja az albumot, kreatív életet lehelve a gyakran idézett és általunk is jól ismert Zsoltárok 118:24-be. Timmons arra hívja Krisztus testét, hogy imádjuk Istenünket függetlenül attól, hogy milyen körülmények között találjuk magunkat, mert Ő mindig jó. A lendületes dobok és a lüktető pop hangzás az öröm lelkületét idézi, miközben Timmons szenvedélyesen, tekintélyt parancsolóan és energiával telve énekel.

Tim Timmons - Here
Tim Timmons – Here

A címadó szám az egyik legjobb dal, melyben a dalszerző feltárja annak a fontosságát, hogy minden nap Isten jelenlétében lakjunk, ami erősíti a hitünket és mélyebb megértést eredményez az Ő irántunk való szeretetéről. A “Roar” egy nyilatkozat arról, hogy mi legyen a válaszunk Isten jóságára: arra bátorít bennünket, hogy dicséretünk “dübörögjön, mint egy tehervonat”.

Az albumot méltó módon a reményteli “Fighting for Me” zárja, amely a remény inspiráló üzenete, rámutatva Isten jóságának bizonyítékára, amely körülöttünk van és mindig is volt.

Forrás: Worship Musician