A pesti koncerttel indult el Taya zenei pályájának következő szakasza, ugyanis ez volt élete első önálló szólóestje. Nagy váltás ez egy énekesnőnek, aki 10 éven át a világ talán legismertebb csapatának volt a tagja. Neve szétválaszthatatlanul összeforrt az Oceans dallal, amit mintha kimondottan neki írtak volna.

Ám az életnek különböző szakaszai vannak, és ezek változásokkal járnak. Ekkor különösen felértékelődik, ha megszoktuk, hogy bízunk Istenben, szeretünk Jézus közelében lenni, és igyekszünk hallgatni a Szentlélekre. A változások közepette megnyugtatólag hat, hogy ők nem változnak. Mindig szeretni fognak, és mindig lehet rájuk számítani. 

Taya önálló előadói pályára lépett, átköltöztek Amerikába, s nemrég érkezett egy kisbaba is. Közben születnek dalai, hívják fellépni, most pedig átjött erre az európai turnéra, ahova eljött vele a férje, és féléves kisfia is.

Úton a fellépésre, türelmesen csitítgatta éhes, sírdogáló kicsinyét, aki azt hitte, hogy a bemelegítő skálázást anyukája neki énekli, és jókat kacagott rajta. Kombinált tevékenység az anyáké, multitask a javából.

A zenészek magas szinten játszanak, ez énekes hangja jó, aztán vagy kedveled, vagy nem, de a személyiség az, ami átüt mindenen. Taya kedves és őszinte, aki gyermeki módon szeret dicsőíteni.

Ha egy nő folyamatosan, a szívéből kedves, akkor nagyon jó a közelében lenni. Az valahogy könnyít az életen, amiben sok nem kedves dolog és hatás van. Ha őszinte, akkor pedig tudod, hogy minden eredeti, nincs megjátszva semmi sem. A gyerekiesség pedig Dávid óta kívánatos tulajdonsága a dicsőítőknek. 

A nyilvános dicsőítés különleges előadásforma. Egyszerre szól felfelé, és a nézőknek is. Ennek van egy kívánatos aránya, és Taya megtalálta, és végig érezte az egyensúlyt, hogy mikor merre mozduljon.

Szereti Jézust, és szeretné, ha a többi ember is szeretné Megváltóját.

Ebben a mondatban összefoglalható a koncert, ahol láthattuk egy nagyon vonzó személyiség önálló zenei indulását. Emiatt biztosan emlékezetes lesz neki Budapest.

Azt pedig a szervezők remélik, hogy – ha más miatt is – többen elmondhatják ugyanezt: hogy sokat jelentett nekik ez az este.