A dicsőítésvezető és dalszerző Steffany Gretzinger The Narrow Way (A keskeny út) című kiadványa nyolc dalt tartalmaz, amelyek a belső szobában elhangzott imákból, valamint a családdal és barátokkal az asztal körül folytatott beszélgetésekből születtek.

Az album egyik legerősebb dala a No Turning Back, amelyet Gretzinger, Leeland, Jason Ingram és Casey Moore közösen írt. A szerzemény az I Have Decided To Follow Jesus klasszikus himnusz újragondolása. Az eredeti himnusz az indiai mártír, Nokseng utolsó szavain alapul, amikor őt és családját hitükért megölték. A dal azt a rendíthetetlen odaadást fogalmazza meg, amelyre a Krisztussal való járásunk során meghívást kaptunk, függetlenül attól, hogy milyen megpróbáltatásokkal és nehézségekkel találkozunk az életben.

Gretzinger ismert őszinte és elgondolkodtató szövegeiről, amelyek felkavaró dallamokkal vezetik generációját az Úrhoz. Szíve vágya, hogy elsősorban az Úrnak szolgáljon, szüntelenül Őt dicsérve.

“Remélem, hogy az Úr olyan messzire viszi ezeket a dalokat, amilyen messzire csak lehet, és hogy az emberek számára áldás lesz és ezek által is Istennek adnak dicséretet” – osztotta meg Steffany az album megjelenése kapcsán.


Steffany Gretzinger lelkipásztor szülők mellett nőtt fel, akik egyszerre voltak zenészek és elkötelezettek gyülekezeti szolgálók. Iowából a kaliforniai Reddingbe költözött, hogy a Bethel School of Supernatural Ministry tagja lehessen. Hangja a Bethel Music kollektíva tagjaként mutatkozott be, amikor elénekelte első dalát, a You Know Me-t, amely 2012-ben jelent meg a The Loft Sessions című albumukon. 2014-ben jelentette meg első szólóprojektjét a Bethel Musicon keresztül The Undoing címmel. 2018 márciusában kiadta második lemezét Blackout címmel.

2019 februárjában Nashville-be költözött és a Grace Center Church tagja lett. 2020-ban a Provident Music Group-pal társult, hogy kiadja harmadik lemezét Forever Amen címmel. 2021 októberében adta ki a Faith of My Father című lemezt, amellyel édesapja előtt tisztelgett, aki 2020-ban hunyt el. Az albumot az Ohio állambeli Woosterben, a Wooster Church of the Nazarene templomban vették fel, ahol édesapja közel húsz évig szolgált lelkészként. Steffany Gretziner élete szerelmével él házasságban, két gyermekük van, és Tennessee-ben élnek.