Rhett Walker: Gospel Song
Rhett Walker: Gospel Song

A Gospel Song és a hozzá tartozó klip az év elején jelent meg és nagy sikert aratott a keresztény könnyűzenét kedvelők körében. A dal az evangélium lélekkel teli üzenetét közvetíti, Walker elmondása szerint:

“…emlékeztető arra, hogy Isten még mindig a életünk megváltásával és megváltoztatásával foglalkozik. Könnyű elveszíteni a fókuszt és negatívumokkal körülvenni magunkat. Azért írtam ezt a dalt, hogy segítsek újrafókuszálni minden nap, az evangéliumra és annak jó hírére tekinteni”.

A “Gospel Song” mellett a projekt többi része tele van vidám és felemelő dalokkal, amelyek arra bátorítják a hallgatókat, hogy a félelem helyett hittel töltsék meg a szívüket, és mindig a pozitívumot keressék minden helyzetben.

Rhett Walker – Gospel Song

Rhett Walker eddigi pályafutása során három albumot adott ki: a 2012-es Come To The River, a 2014-es Here’s To The Ones és a 2020-as Good To Me című lemezeket. Walker GRAMMY-jelölést kapott a When Mercy Found Me című daláért, és háromszoros Dove Awards-jelölt is volt (az év új előadója, az év rock/kortárs albuma és az év rock/kortárs dala). Legújabb kislemeze, a “Gospel Song” a “Believer” megjelenését követi, amely Walker eddigi legnépszerűbb dala. A keresztény zene számos ismert nevével turnézott már együtt, mint például a MercyMe-vel és a Newsboys-al. Idén ősszel újra koncertezni indul, ahol többek között vele lesz az amerikai The Voice műsorban megismert Jordan Feliz is.