Andrej Grozdanov - This is the day

A dalok meghallgathatók Andrej Grozdanov Bandcamp oldalán, valamint az Ez az a nap! Rádióban is játsszuk őket. Andrej így írt az album születéséről:

Az elmúlt években több mint hatszáz koncertet adtam a környező országokban és a nagyvilágban. Utazás közben sok dicsőítésvezetőt ismertem meg. Felfedeztem, hogy milyen hűségesen szolgálják az Urat és az embereket tehetségükkel az anyanyelvükön. Szerettem volna ezekből az ékszerekből néhányat megörökíteni egy albumon, ennek az eredménye lett ez a kiadvány. Most először vannak egy helyen dalok az alábbi nemzetek képviselőitől: Olaszország, Németország, Ausztria, Magyarország, Észak-Macedónia, Bosznia-Hercegovina, Nagy-Britannia, Szerbia, USA, Szlovénia, Horvátország, Románia és Szlovákia. Személyesen kapcsolatban állok mindegyik a dicsőítésvezetőkkel, és több mint örülök, hogy részesei ennek az albumnak.

Barátom, László Viktor egy nagyszerű vízió megvalósításán munkálkodik. A környező nemzeteket és világhírű dicsőítésvezetőket gyűjt össze a régió legnagyobb stadionjában, Budapest szívében, hogy az egyházak egységét soha nem látott módon fejezzék ki. Ezért a borítón a Puskás-stadion fotójának felhasználásával ezt a két gondolatot egyesítettem, és az albumnak a This is the Day (Ez az a nap!) címet adtam. Hallgassátok áldással!