Egyszer fellépett az egyik Ez az a nap! rendezvényen egy angol együttes. Több napig voltak itt, és mondogattuk nekik, hogy meg kellene kóstolniuk a magyar süteményeket, mert nagyon finomak. Az utolsó itt töltött napjukon engedtek az unszolásnak, de inkább a mi kedvünkért, hogy jó, legyen. A gasztronómiai merényletre a Daubner cukrászdában került sor. Az öt tagnak öt különböző, jellegzetesen magyar finomságot rendeltünk. Amikor elkezdték enni, akkor mindenki elkezdte kínálni a többieket, hogy kóstolják meg az övét, mert az annyira finom. Mókás látvány volt, ahogy mindenki kóstolta mindenki süteményét. Ekkor megértették, hogy miért ajnároztuk az édességeinket.

Ez az album ilyesmi reakciókat vált ki hallgatóiból. Meghallgatod, és izgatottan ajánlod családtagjaidnak, hogy ezt a dalt hallgassátok meg, meg azt a duettet. Igazuk van, ez agy fantasztikus zenei cukrászda, finomabbnál finomabb muzsikákkal.

Tommee Profitt évek óta a legjobb zenészekkel dolgozik, igazi mestere a szakmának. Közel húsz évig készült erre a produkcióra, és érezni a minőségen, hogy hány részletet álmodott meg, s milyen gondossággal állította színpadra.

Az előadók közt van néhány név, akik a modern gospel világából ismertek. David Crowder, a Passion dicsőítésvezetője járt már nálunk is. Colton Dixon és Danny Gokey pedig szerepelt a magazinunkban is. Tauren Wells hangja elképesztő, Jordan Smith pedig talán a legjobb hangú a Voice győztesei közül.

De a többiek is szenzációsak, a duettek pedig élményszámba mennek.

Az énekek mind Jézus születéséről szólnak, de ez nem karácsonyi album.

A Karácsony és a Húsvét ünnepei kiemelik Megváltónk érkezését és szenvedését, de egy hívő számára ezek nem időszaki jelentőségűek.

Bármikor eszünkbe juthat, és rádöbbenhetünk arra, hogy milyen nagy dolog, hogy Jézus eljött közénk. Hasonlóképpen folyamatosan értékeljük a kereszthalált és a feltámadást.

Az ismert, az alig ismert, és a teljesen ismeretlen énekek hallatlanul magas zenei színvonalú dicsőítéssé állnak össze.

Dob, gyerekkórus, szimfónikus zenekar, felnőttkórus váltogatják egymást, s előttük ott vannak az elképesztő hangú énekesek.

Magasztos élmény, amely a mennyei színteret idézi, amikor ott álllunk majd a Bárány trónja előtt, és őt fogjuk imádni. Többek véleménye szerint ez az egyik legjobb album/koncert, amelyet valaha is hallottak/láttak.