Michael W. Smith - Worship Forever
Michael W. Smith – Worship Forever

A többszörös platinalemezes énekes és dalszerző Michael W. Smith bejelentette, hogy újra felveszi és kiadja minden idők legnagyobb példányszámban eladott albumát, a Worship-et, a 2001. szeptember 11-én megjelent lemez 20. évfordulója tiszteletére. A Worship Forever címet kapó korong az elejétől a végéig újragondolja az eredetit, egy teljes szimfonikus zenekar segítségével.

A Worship Forever élő közönség előtt kerül rögzítésre az Allen Arénában 2021. július 12-én, Nashville-ben, és 2021. szeptember 10-én jelenik meg. Jegyek erre az emlékezetes estére már kaphatók. Az egyedülálló estét televíziós eseményként is közzéteszik még ebben az évben.

A különleges felvételen Michael mellett színpadra lépnek barátai: Amy Grant, Matt Redman, Tauren Wells és további művészek, akiket még nem jelentettek be. Az eredetileg 2001. szeptember 11-én megjelent Worship reményt nyújtott a kétségbeesés és gyász idején.

Smith így nyilatkozott az újrakiadásról:

“A Worship lemez különleges volt számomra. A floridai Lakelandben született élő felvételtől kezdve a megjelenésig 9/11-én, azon a napon, amikor nemzetünket megtámadták. Láttam, hogy Isten úgy használja azokat a dalokat és azt a zenét, ahogyan azt álmomban sem gondoltam volna. Annyira izgatott vagyok, hogy most újragondolhatom ezt a lemezt – az elejétől a végéig – egy teljes szimfonikus zenekarral. Ez egy különleges felvétel és este lesz.”

Michael W. Smith
Michael W. Smith