Az volt az érzésem, hogy Isten új szintre emelt minket, ugyanakkor teljesen alkalmatlannak éreztem magam arra, hogy ténylegesen bejárjuk azt az új területet, ahová hívott minket – mesélt Brett Lee Miller az új dal ihletéséről. 

“A dolgok egyszerre voltak nagyszerűek és lehetetlennek tűnőek. Szeretem az olyan dalokat, amelyek ilyen ellentétes lelkületben érkeznek. Úgy érzem, hogy íróként tartozunk a hallgatóknak azzal, hogy brutálisan őszinték legyünk azzal kapcsolatban, hogy mit is jelent valójában Jézust követni. Azt akartam, hogy ez a dal egy felhívás legyen arra, hogy újra elkötelezzük magunkat a keresztény élet igazi gyönyörűségének, de ugyanakkor árának is.”

A Miller, Chris McClarney, Patrick Mayberry és Brenton Brown által közösen írt dal olyan beszélgetésekből született, amelyek arról szóltak, hogy az Istennek adott igen mennyibe kerülhet.

Miller hozzátette: “Jézussal a halál a feltámadás előfeltételévé válik. Őt követni sokkal több, mint egy jegy a mennybe, ez egy olyan utazás, amely során életünket újra és újra önként letesszük elé.”