Akusztikus gitár kíséretében Battistelli a “God is Good” című dalban adja elő jellegzetes történetmesélését, amely az első új zenei megjelenése a 2020 utolsó hónapjaiban napvilágot látott második, This Christmas című karácsonyi albuma óta.

“Néhány évvel ezelőtt egy jó barátunk pusztító veszteségen ment keresztül. Nagyon szerettem volna egy olyan dalt írni, amely tiszteleg azelőtt, amit ő átélt. Ez a dal arról a gondolatról beszél, hogy a tragédia hogyan hat az életünkre, ami egy bizonyos ponton mindannyiunkat elér. Ha az elmúlt másfél év megtanított minket valamire, akkor az az, hogy nem vagyunk immunisak a nehéz időkre” – osztotta meg a dallal kapcsolatos gondolatait Battistelli. “Ez egy nehéz időszak volt, és ez a dal sok vigaszt hozott nekem, mert mindezeken keresztül van egy állandó dolog, mégpedig az, hogy Isten jó. Nem számít, mivel nézel ma szembe, imádkozom, hogy ez a dal áldjon meg téged, és hozzon neked reményt és békét, mert Ő jó, és érted van, és nagyon szeret téged”

Francesca Battistelli – God Is Good
Third grade, I drew my dreams
On a blank page, my own silver screen
Painted sun, never rain
And love without pain
It's funny, that life I designed
Never played out like I had in mind
Had some highs hit the ground
Some ups that went down
But one thing that I've figured out

Joy comes
Tears fall
I'm learning there is beauty in it all
It's not hard to find it
You just have to look
Oh, God is good

I've said hellos and goodbyes
And I've held my friends while they've cried
Tasted bitter and sweet
Those moments between
Oh, He's had his hand on everything

Joy comes
Tears fall
I'm learning there is beauty in it all
It's not hard to find it
You just have to look
Oh, God is good

We're all young, then we're old
Kids have kids of their own
And the days just keep moving, moving
If there's one thing I know
True wherever I go
He is with me forever, through it all

Joy comes
Tears fall
I'm learning there is beauty in it all
Joy comes
Tears fall
I'm learning there is beauty in it all
It's not hard to find it
You just have to look
Oh, God is good
Oh, God is good

A “God is Good” a népszerű God’s Not Dead filmsorozat negyedik részében, a God’s Not Dead: We the People című filmben is hallható lesz. Battistelli egy otthon tanító anyuka szerepét játssza a filmben, aki családja, közössége és erős keresztény meggyőződése nevében tanúskodik a vallásszabadság megőrzése érdekében. A hatszoros GMA Dove-díjas színésznőnek nem volt nehéz belebújnia a szerepbe, hiszen otthonában, Nashville-ben saját gyerekeit is otthon tanítja. Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy hatodik gyermekét várja, aki 2022 februárjában érkezik.


Francesca Battistelliről:

A GRAMMY®-díjas Francesca Battistelli 15 évesen kezdett el saját dalokat írni és előadni. A művészetben, zenében, táncban és színházban elmerülő gyermekkor felkészítette őt a színpadi karrierjére. A 2008-as, My Paper Heart óta Battistelli három egymást követő stúdióprojektet juttatott a Billboard keresztény albumlistájának élére. A feleség és ötgyermekes édesanya zenéje számos nagyszabású filmben és televíziós show-ban kapott helyet. Egy GRAMMY®-győzelem és négy GRAMMY®-jelölés mellett Battistelli egy Billboard Music Award-díjat, két K-LOVE Fan Awards-ot és hat Dove Awards-ot is kapott, köztük a Gospel Music Association által az év előadójának választották. Az énekes/dalszerző továbbra is a keresztény zene egyik legerősebb hangja.

Francesca Battistelli
Francesca Battistelli